Archive for august 2014

Stævneresultater fra uge 35

Distriktsstævne i ponydressur med holdmesterskab for distrikt 11/13 i Herning Rideklub

7 hold med 3-4 ryttere var tilmeldt Mesterskabsklassen søndag den 31. august heraf 3 hold, der red for Herning Rideklub. Efter 27 starter stod det klart, at det var de tre Herning-hold, der havde klaret sig bedst. Der var rosetter og præmier til de to bedste hold bestående af dygtige ekvipager med tilknytning til Stald Magic. Vinderholdet bestod af Ida Marie Ringby Stampe og Mr. Bojengel, Kristian Wurtz Andersen & D’Artagnan 187, Anna Maarbjerg Piechnik & Nicki samt Sophia Øster Kristensen & Bonetto D, der samlet fik en procentpointsum på 214,541. 2. pladsen til gik til holdet bestående af Anne-Mette Lyager & Valhallas(DK) Zorro, Victoria Kuusisto Pedersen & Girls Dream, Sille Reimann Boye & Kjær’s Calderina samt Maria N. Kristensen & Hero, der opnåede en samlet procentpointsum på 208,793. Det 3. Herning-hold bestod af ekvipager, som enten er opstaldet i og/eller rider undervisning i Herning Rideklub, nemlig Emma Lyngsø & Pinkster (‘Nemo’), Josephine Rathje Facius & Rosengårdens Nathowra (‘Goldie’), Mathilde Brorsbøl & Bækgårdens Rarfiti samt Helena Ejlersen & Jo Morgan. Deres procentspointsum blev 198,162, hvilket rakte til en 3. plads, dog uden placering. Stort tillykke fra Herning Rideklub til alle de dygtige ryttere, der virkelig har gjort det godt her i weekenden. Klubben er stolte over, at I rider for os!

Allerede lørdag havde Magic-ekvipagerne fået vist, at formen var i top, idet de alle opnåede individuelle placeringer i de klasser, som de startede i. Anna Maarbjerg Piechnik & Nicki og Ida Marie Ringby Stampe & Mr. Bojengel blev således nr. 1 og 2 i lørdagens LA1 for kat. 1 ponyer, Sophia Øster Kristensen & Bonette D blev nr. 1 i LA2 og Kristian Wurtz Andersen & D’Artagnan 187 fik 2. plads i LA4. Søndag fik Helena Ejlersen & Jo Morgan en 2. plads i LA1 for kat. 2+3 (foto 1). Tillykke til jer alle.

Helena og Morgan

Stævneresultater fra uge 34

Det har været endnu en forrygende weekend for Herning-rytterne. Klubben ønsker jer alle et STORT tillykke med de flotte resultater!

Distriktsstævne i ponyspring med distriktsmesterskab for hold i Herning

Ud af de 9 hold i Mesterskabet kom et selvfølgelig fra Herning. De dygtige Herning-piger sprang sig til en meget flot 2. plads efter et par nervepirrende runder. Holdet bestod af Selin Senol & Tippy, Rebecca Pliniussen & Elvis, Eva Kirstine Tørnes & Jaconella D samt Sine Frandsen & Elegant’s Max (foto 1). Allerede lørdag havde Selin Senol og hendes 1’er pony Tippy vist, at formen var i orden, de fik nemlig  en superflot 3. plads i LA* (foto 2).

Distriksmesterskab spring S og T Herning

Distriktsstævne i dressur i Struer

Helena Ejlersen og 2’er ponyen Jo Morgan fik søndag en flot 2. plads i LA1 med resultatet 68,9% (foto 3).

H og M Struer

Regionsstævne i Haderup

Herning Rideklub stillede med et hold bestående af Freja Rosenfeldt & Speedo, Sille Rix & Sjors, Clara Holm & Tyson samt Sara Kjer & Evita, de fik en flot 2. plads. Freja Rosenfeldt og hendes halvpart elevponyen Speedo havde lørdag en fin nulrunde i LC og blev første uplacerede i deres allerførste LB (foto 4). Søndag vandt ekvipagen LC breddeklassen med 69,8% (foto 5). Der går rygter om, at andre Herning-ryttere også fik rosetter i Haderup – resultater og fotos modtages gerne.

F og S dressur Haderup F og S spring Haderup

Stævneresultater fra uge 33

HER har haft ryttere afsted til regionsstævne i Bording søndag den 17-8. For Julia Baker og hendes vallak Copine var det deres første udenbysstævne, de red LC1 i en LC-breddeklasse til 67,6%, hvilket udløste en flot 3. plads til ekvipagen (foto 1). Sara Kjer havde sin hoppe Konstantins Evita med i Bording. De startede LA1 i LA-breddeklassen og blev belønnet med 68,3% og en 3. plads (foto 2). Stort tillykke til jer begge.

Julia og Copine Bording  Sara og Evita Bording

Stævneresultater fra uge 32

Dygtige ryttere fra HER har været afsted til både B-, C- og D-stævner i weekenden, og de har alle klaret sig rigtig godt.

Stort tillykke med de velfortjente rosetter til jer alle.

Hold DM1Sofie Stevnstrup

Hold DRF Mesterskab i spring for ponyer i Stevnstrup Rideklub

22 hold fra rideklubber i hele Danmark stillede til start ved ‘Hold DM 2014’, som blev afviklet i Stevnstrup Rideklub den 7-8-14 til 10-8-14. HER blev repræsenteret af et hold bestående af Sofie Bucka & 1’er ponyen Mosstown Smirnoff, Emilie Mosegaard Christiansen & 3’er ponyen Mystery Man, Cecilie Gindler & 2’er ponyen Brianna samt Mette Mayer Jensen & 2’er ponyen Steendieks Darco. Fredag den 8-8-14 red alle rytterne kvalifikationsrunden (MA1*) med nerverne på højkant. Kun Sofie Bucka kom rundt på banen, hun endte med 13 fejl i alt. Dermed gik holdet sammen med 13 andre hold videre i lørdagens trøstefinale. Her havde de til gengæld fundet formen, og som det eneste hold kom alle 4 ryttere fejlfrit gennem banen. De 4 flotte ridt i trøstefinalen udløste 1. pladsen og røde rosetter til  rytterne fra HER Foto 1). Som en ekstra bonus for rytterne og klubben er en superflot omtale af deres præstation på DRF’s hjemmeside. Tillykke til jer alle fra Herning Rideklub. Sofie Bucka høstede også et par rosetter individuelt i Stevnstrup nemlig 2 4. pladser i hhv. MB* og MB** (foto 2).

Tania VejleSilin og Tippy Vejle

Distriksstævne i Vejle Rideklub:

Tania Christensen var fredag den 8-8-14 afsted med sin springhest Bøgegårdens Aladin (alias  Erik), som efter to måneders stævnefri sommerferie alligevel formåede at blive flot nr. 4 i LA** (foto 3). Lørdag den 9-8-14 havde Tania sin dressurhest Bøgeskov Lucifer (alias Lou) med til Vejle, de red 68,1% og fik dermed en 3. plads i LA3. Flotte resultater i begge discipliner på én weekend – klubben ønsker tillykke.

Søndag den 10-8-14 var Selin Senol og hendes 1’er pony Tippy i Vejle, og de er for alvor ved at have fundet formen efter deres skadespause i i foråret. De startede LA* og LA** og vandt begge klasser – sådan skal det gøres, tillykke Selin (foto 4)! Nu har de redet 5 nulrunder i LA og må derfor begynde at springe MB, når træneren giver grønt lys.

 

Josephine Spjald

Regionsstævne i Spjald Rideklub

Josephine Rathje Facius har været afsted på sin 2’er pony Goldie både lørdag og søndag. Lørdag red de LB3 i en LB/LA-breddeklasse og fik en flot 1. plads. Søndag red de LB3 og LA1 i en LB/LA-breddeklasse og snuppede da lige både den røde og den blå roset (foto 5)! Det må bestemt have været med til at gøre Josephines 13 års fødselsdag endnu bedre. Tillykke med både placeringerne og fødselsdagen! Josephine starter i 7. klasse på Sønderagerskolen i Talentidrætsklasserne (TAK) efter sommerferien.

Flot omtale af HER i det nye nummer af Hestemagasinet

Det nye nummer af Hestemagasinet (08/2014) har en stor artikel om Landsskuet 2014 og også en flot 3-siders artikel om ATK-træningskonceptet, som med stor succes er blevet en integreret del af undervisningen i HER.

foto 1 foto (1)

Staldtelefon
Send en SMS til staldpersonalet på tlf 23 74 75 24. I akutte tilfælde kontaktes den daglige ledelse direkte.
Find os Facebook
Herning Rideklub (side med begivenheder fra klubben) Herning Rideklub (lukket gruppe for aktive medlemmer af klubben) Opstalder på Herning Rideklub (lukket gruppe for opstaldere i klubben)
Sponsorer:

Café Fry

Companys

Danske Bank

harald nyborg

JYSK

Lindvigs Blomster

McDonald's

Miljø Foder

Sparekassen Kronjylland

Bilka

Herning Rideklubs Venner

Alm. Brand

Din lokale tømrer

Textile Logistics

Soulmate

HS HESTEPRAKSIS

Glarmester Lenz

Lind EL Teknik

Vistisen+Lunde

Miljøfoder

Bjarne Nielsen

Lind Blik & VVS

Alpi Air & Sea

Arne Poulsen

Lind Tømrer

JBS

Nermi

Selmer Transport