Archive for september 2014

Stævneresultater fra uge 39

Distriktsstævne i hestedressur, Herning Rideklub

På hjemmebane har klubbens dygtige hesteryttere virkelig gjort det godt i denne weekend 🙂 Stort tillykke med de flotte ridt og resultater – også til jer der lige manglede de sidste point for at opnå placering!

Klubbens dressurtræner og halvdelen af den daglige ledelse Belinda Jeppesen fik en rigtig god debut på distriktsplan med sin 6 årige hoppe Onyska. Lørdag red de LA1 til 67,04%, hvilket rakte til en 5. plads. Søndag red den LA2 til 72,6% og høstede dermed en flot 3. plads i et meget stærkt felt (foto 1). Anne Jansen og den 19 årige vallak Monark har ikke startet stævner i 3 år, men de havde heldigvis ikke glemt, hvordan man gør. Lørdag startede de MB3 og red et rigtig fint program, som blev belønnet med en 68,5% og en 4. plads (foto 2). Søndag fik HERs dyrepasserelev og elevunderviser Tania Christensen en 1. plads i LA1 (70,7%) med sin 9 årige hoppe Phalou-Sølyst.

Belinda og Onyska Herning Anne og Monark Herning

Distriksstævne i ponydressur, Rosenholm Rideklub

Josephine Rathje og hendes 2’er pony Goldie startede fredag den 26. september LA1 og fik med 65,3% en flot 2. plads. Stort tillykke fra Herning Rideklub.

Josephine og Goldie Rosenholm

Stævneresultater fra uge 38

Distriktsstævne i ponyspring, Egtved Rideklub

Selin Senol og hendes 1’er pony startede to klasser søndag den 21. september – og det klarede de med bravour! De fik bedste tid og en flot nul-runde i LA* og en 3. plads i LA**. Et lidt forsinket, men meget velment tillykke fra Herning Rideklub.

Selin og Tippy Egtved

Ny medlems- og undervisningskontrakt

Ny Medlems og undervisningskontrakt ligger i menuerne ‘opstaldning/kontrakter‘ og ‘undervisning/kontrakter (halvpart, undervisning)’.

Dem, der nu betaler kvartalsvis, vil fra 1. oktober 2014 få en regning hver måned.

Stævneresultater fra uge 37

Distriktsstævne i ponydressur, Viborg Rideklub

Emma Lyngsø og hendes 1’er pony Pinkster (i daglig tale Nemo) red LA4 for første gang lørdag den 21. september og fik med 69,2% en meget flot 2. plads. Stort tillykke fra Herning Rideklub.

Emma og Nemo

Sponsorstævne, september 2014

Tusind tak for støtten til de mange privatpersoner og følgende firmaer, der har sponsoreret vores ryttere. Der blev i alt indsamlet ca. 21.000 kr.

Firmasponsorer: Opholdsstedet Moesgaard, Tømrer- og snedkerfirma Niels Poulsen v/ Dan Holm, Jens Moesgaard Maskinstation Ikast, Rytters Ridesport, Dahl Advokatfirma, Solar-Supply, Land og Fritid Ikast, Miljøfoder Ikast, Jysk Herning,  Ridersport Herning, VinDanmark Århus, McD Herning, MaxiZoo Herning, Dansk Værktøjssalg Kibæk, Børndums Bageri, New Cutz Gitte Hauge, Cafe Fry Herning Centret, I Expert, Cafe Karma Herning, Glamour Frisør, Glarmester Lenz, Jensen Company, Stald Sivebækgård v. Ditte Møruå og Thomas Sandgård, Gusto – Herning.

Også stor tak til rytterne og deres familier for opbakningen til stævnet.

Resultater: Privat dressur: 1. plads: Mia Lee, Final dance 82,778%, 2. plads: Belinda Jeppesen, Onysca 74,075%, 3. plads: Merete Jeppesen, Zefir 72,667, 4. plads: Julia Baker, Copine 70,833%. Elev dressur: 1. plads: Trine Rønnow, Rosanna 69,762%, 2. plads: Stephanie Horn Christensen, Rosanna 69,200%, 3. plads: Marie Schleicher, MC 68,611%. Spring: 1. plads: Lærke Bang, Chianti. 65 point, 2. plads: Trine Rønnow, Zaya 60 point. Send gerne fotos af de glade vindere.

Helena Ejlersen & Billy Boy (foto 1) /  Selin Senol & Tippy (foto 2) blev de to ekvipager, der indsamlede flest penge i hhv. privat dressur (3012 kr.) og spring (2520 kr.). Ida Marie Kjær Jensen indsamlede flest penge for elev dressur (1115 kr.). 

Helena sponsorstævneSelin sponsorstævne

 

Nyt tiltag: Vagttelefon på HER

Den daglige ledelse modtager jævnligt både direkte og indirekte meldinger om uregelmæssigheder i staldpersonalets arbejde. Alle henvendelser tages selvfølgelig alvorligt, og det er målet, at driften af klubben er så god som mulig og lever op til alles krav og forventninger. Fremover bedes alle ikke-akutte henvendelser ang. personalets arbejde rapporteres til vores nyoprettede ‘vagttelefon’ med nummer 8115 5277. Telefonen besvares ikke ved opkald, men man kan sende sms hele døgnet. Den daglige ledelse tjekker jævnligt telefonen og kvitterer for modtagelsen af en besked med en sms. Hvis man ikke modtager en kvittering  inden for en uge, bedes man henvende sig til Lone eller Belinda på mail. Telefonen kan således ikke bruges til akutte henvendelser, der kræver handling med det samme eller med kort varsel. I disse situationer skal man fortsat kontakte den vagthavende i stalden.  Formålet med vagttelefonen er at 1)  Registrere hvor mange og hvilke uregelmæssigheder, der observeres på HER. 2) Minimere ‘mund-til-mund’ metoden – med andre ord: Mindre brok i krogene. 3) Sørge for at alle henvendelser om personalet når af den daglige ledelse. Ordningen træder i kraft fra den 12. september 2014, og det er vores håb, at I vil tage godt imod den.

 

Nyt om strøelse, fuld- og stråfoder.

Nye regler og information om stråfoder, foderskifte og strøelse – se mere her (ændringer markeret med kursiv).

VIGTIGT: Vi starter op med det nye foder “HORSELUX SPORT & MULTIVIT” i morgen den 9-9-14 til middag. Der er lavet en ny staldtavle-skabelon (Staldtavle-september-2014), som I alle bedes udfylde med navn, kontakttelefon samt dyrlæge og herefter printe og aflevere på kontoret til laminering. I skal IKKE udfylde foderfelterne, det gør vi. I skal holde øje med, om jeres hest trives med den mængde, de starter op på. Hvis ikke så giv besked, så vi kan regulere det.

Stævneresultater fra uge 36

Distriktsstævne i Kallehavegård Rideklub

Selin Senol og hendes 1’er pony Tippy har tilbragt weekenden i Kallehavegård, hvor der denne weekend blev afholdt Danmarks Cup. Fredag den 5. september havde de en flot nul-runde i LA metode B0 (foto 1).

Regionsstævne i Rind Rideklub

Lørdag den 6. september startede Katja Jensen og hendes 2’er pony Donja LD2, de red til 65% og det udløste en 3. plads (foto 2). Sille Rix og hendes 2’er pony Sjors red LC1 søndag den 7. september – og det gjorde de så godt, at de blev belønnet med 70,2% og en 1. plads (foto 3).

Stort tillykke med de flotte resultater til jer alle tre.

Selin og Tippy Katja og Donja Rind Sille og Sjors

 

Ugens foto (uge 36)

Et sødt foto fra kreativ mikro-undervisning i denne uge: En hestevej i ridehallen med rundkørsler, lyskryds og adgang til ‘E’lefant stalden.

Mikroridning

Har du et sødt, sjovt, anderledes eller flot billede fra hverdagen på HER, modtages det gerne som ‘ugens billede’.

Staldtelefon
Send en SMS til staldpersonalet på tlf 23 74 75 24. I akutte tilfælde kontaktes den daglige ledelse direkte.
Find os Facebook
Herning Rideklub (side med begivenheder fra klubben) Herning Rideklub (lukket gruppe for aktive medlemmer af klubben) Opstalder på Herning Rideklub (lukket gruppe for opstaldere i klubben)
Sponsorer:

Café Fry

Companys

Danske Bank

harald nyborg

JYSK

Lindvigs Blomster

McDonald's

Miljø Foder

Sparekassen Kronjylland

Bilka

Herning Rideklubs Venner

Alm. Brand

Din lokale tømrer

Textile Logistics

Soulmate

HS HESTEPRAKSIS

Glarmester Lenz

Lind EL Teknik

Vistisen+Lunde

Miljøfoder

Bjarne Nielsen

Lind Blik & VVS

Alpi Air & Sea

Arne Poulsen

Lind Tømrer

JBS

Nermi

Selmer Transport