Archive for januar 2015

Kørestævne på HER

Lørdag d. 24. januar 2015 havde Vestjysk Køreselskab lånt Herning Rideklubs lokaliteter til afholdelse af indendørs kørestævne.

DSC_0287_WEB

Dagen var præget af smukt vintervejr og rigtig god stemning. De mange tilskuere fik set flot kørsel af mange forskellige typer heste og køretøjer. HERs egne kuske klarede sig fantastisk. Ann Charlotte Ahler – godt hjulpet af Katja Jensen – vandt begynder dressurklassen med klubbens egen filmstjerne og ridefys-hest Bertha, kendt fra Tarok-filmen 🙂 (foto 1 herunder). Også Lene Foged og hendes shetlandspony Viktor (foto 2 herunder) klarede sig godt i begynderklassen. Klubben ønsker stort tillykke og siger tak til fotograf Daniel Stentz, som har taget de stemningsfyldte billeder.

DSC_0240_WEBDSC_0157_WEB

 

Stævneresultater fra uge 4

Distriktsstævne i ponydressur, Ikast Rideklub

Lørdag den 24. januar vandt Helena Katrine Ejlersen og hendes 3’er pony West Side Billy Boy LA1 (1. kval til Midtjysk Mesterskab) med 68,2% (foto 1 th). I samme klasse blev Josephine Rathje Facius og hendes 2’er pony Goldie nr. 3 med 67,1% (foto 1 tv). Søndag den 25. januar rakte dagsformen desværre ikke til placering i LA2 (finalen i Midtjysk Mesterskab) for nogen af dem, men Helena & Billy Boy blev samlet nr. 2 i Midtjysk Mesteskab (foto 2). Stort tillykke til jer begge.

IMG_0835 Helena Ikast

Stævnedatoer for 2015

HER skal være vært for 8 (6 spring, 2 dressur) store stævner i 2015. Se hvornår her.

Klubben og stævneudvalget håber at mange af jer vil have datoerne i baghovedet og skrive jer på hjælperlisterne.

Stævneresultater fra uge 3

Så er stævneåret 2015 skudt godt i gang for Herning Rideklubs ryttere 🙂

Distriktsstævne i ponydressur, Hedensted Rideklub

Josephine Rathje Facius var lørdag den 17. januar afsted med sin 2’er pony Goldie. De blev med 66,8% placeret som nr. 2 i LB3 for kat. 2+3. Klubben ønsker stort tillykke med resultatet.

J og G Hedensted

Medlemsskab for 2015

Hvis man IKKE er opstalder på HER, men ønsker medlemsskab / stævnemedlemsskab for 2015, skal man kontake Tina Høegh Andersen. Gælder også for dem som har haft medlemsskab i 2014, da dette ikke fornyes automatisk.

BEMÆRK: Der var en beklagelig fejl i mailadressen, den er rettet den 15/1 kl. 9:50. Send en ny mail til Tina på tinahandersen@hotmail.com.

Ryttermærke

Klubben siger tillykke til følgende ryttere, der lørdag den 10.1.2015 har bestået

Ryttermærke 1: Marie Schleicher

Ryttermærke 3Josefine Sandgaard & Amanda Sondrup Henriques

Ryttermærke

Nytårsnyheder fra ledelsen på HER

Godt nytår – tak til de frivillige der holdt øje med staldene nytårsnat.

Til alles information har Lone Thrane med virkning fra 01.01 opsagt sin stilling som daglig leder af personlige årsager, jeg vil gerne takke Lone for det store arbejde hun har lagt i Rideklubben og jeg er glad for at Lone også fremover vil være en del af klubben som opstalder og rytter. Jeg er samtidig glad for at kunne annoncere at i de sdiste dage af 2014 indgik en aftale med Nina Kjer om at starte som en del af den faste bemanding. Ud over Lones opgaver vil Nina komme til at arbejde i stævneudvalget og i Ridefysioterapien. Nina skal først afslutte sit nuværende arbejde og starter derfor først i Rideklubben medio februar. Det betyder også at vi komme til at mangle en person i bemandingen så jeg håber alle vil være behjælpelig med at få tingene til at fungere til vi er på fuld styrke igen. Alle henvendelse som I ellers ville have rettet til Lone kan indtil videre rettes til Belinda og Tania.

Glimt fra 2014

Tak til jer der har sendt fotos fra 2014, flere modtages gerne på her.champ.point@gmail.com

image2 foto (1) image (2)

image  image1foto

image (1)IMG_4635

Staldtelefon
Send en SMS til staldpersonalet på tlf 23 74 75 24. I akutte tilfælde kontaktes den daglige ledelse direkte.
Find os Facebook
Herning Rideklub (side med begivenheder fra klubben) Herning Rideklub (lukket gruppe for aktive medlemmer af klubben) Opstalder på Herning Rideklub (lukket gruppe for opstaldere i klubben)
Sponsorer:

Café Fry

Companys

Danske Bank

harald nyborg

JYSK

Lindvigs Blomster

McDonald's

Miljø Foder

Sparekassen Kronjylland

Bilka

Herning Rideklubs Venner

Alm. Brand

Din lokale tømrer

Textile Logistics

Soulmate

HS HESTEPRAKSIS

Glarmester Lenz

Lind EL Teknik

Vistisen+Lunde

Miljøfoder

Bjarne Nielsen

Lind Blik & VVS

Alpi Air & Sea

Arne Poulsen

Lind Tømrer

JBS

Nermi

Selmer Transport