Archive for maj 2015

Stævneresultater fra uge 22

Distriktsstævne i Brande Sportsrideklub, ponydressur og -spring

Helena Ejlersen og hendes 1’er pony Mini Cooper vandt lørdag den 30. maj LB3 med 76,1% – se omtale og foto på Ridehesten her. Bagefter fik de en delt 3. plads i LA1 for kat. 1 med 66,6% (foto 1). Senere samme dag red Josephine Facius og hendes 2’er pony Goldie sig til en 3. plads i LA1 for kat. 2+3 med 64,6% (foto 2). På springsiden fik Selin Senol og hendes 1’er pony lørdag en 3.plads i MB* og søndag blev ekvipagen placeret som nr. 4 i LA**(foto 3). Tillykke med de fine resultater.

Helena BrandeJosephine Brande Selin Brande

Stævneresultater fra uge 21

Regionsstævne i Højris Rideklub

HERs uundværlige ildsjæl og træner Rikke Bondesen har i Pinsen været afsted med en stor gruppe af HERs dygtige elevryttere og en lille gruppe privatryttere. Billede 3 viser HERs heppekor, som også var til stede i Højris 🙂  Stor tak til Rikke, der udover at hjælpe til på opvarmningen, har taget dejlige billeder og fortæller følgende om weekenden i Højris:

Lørdag: Første rytter i ilden lørdag var Frederikke Ruby Nielsen og hendes part Anora. De red LD2 til 69,762 % og vandt klassen. Caroline Riis Petersen med kvart part i Malaco red også LD2 til 66,667% og fik en anden plads.  Hun red også en anden LD2 derude til 64,286 %. Frederikke Ruby Nielsen red også LC1 på Anora til 68,600 og blev nummer 3, i samme klasse red Sille Rix på Sjors til 68,800 og blev nummer 2.  I LC2-LC3 bredde red Sille og Sjors også.. de fik en 3 plads med 68,261 %. Freja Rosenfeldt og hendes part Tyson3 red også i LC2-LC3 bredde. de red LC2 til 63,260% og LC3 til 66,200 %, de havde to super ture.  Sabrina Ahler og hendes halvpart Rahkan red LD2 hest til 65,714 %. Josefine Frandsen også LD2 hest på halvpart Cassiopeia til 68,095% – igen nogle rigtig fine ture :). Søndag red Josefine Frandsen LD1 på Cassiopeia til 73,734 % og vandt klassen. Josefine sprang også 70 CM sløjfespring på Cassiopeia, de havde en superfin nulrunde og fik dermed sløjfe. Freja Rosenfeldt og Anora sprang LD og LC pony – begge sløjfe springninger hvor de havde to super nulrunder og fik dermed to sløjfer. Sabrina Ahler sprang LD og LC for hest på Rahkan med en bom i begge klasse, men havde alligevel to SUPER fine ture 🙂 Stort tillykke med de superflotte resultater, som  I alle har opnået. HER er stolt og glad over at have så aktiv, engageret og dygtig en elevskole 🙂

caroline og malaco frederikke og anora LD2 lørdag Frederikke og sille LC1 lørdagheppe kor lørdag

sille lc2sabrina og josefine lørdag dressur

josefine og cassi søndag springfreja og anora søndag spring2

sabrina og rahkan søndag springfreja lørdag dressur

Stævneresultater fra uge 20

Distriktsstævne for pony og hest i spring og dressur, Morsø Rideklub

Ekvipagerne fra Herning Rideklub har leveret flotte præstationer ved det traditionsrige Kr. Himmelfartsstævne i Morsø Rideklub. Send gerne mange flere fotos af både hyggeligt samvær og placeringer til hjemmesiden. Championatslisterne opdateres snarest!!!

Foto 1: Selin Senol og hender 1’er pony Tippy fik en 3. plads i LA*. Foto 2: Emma Lyngsø og hendes 1’er pony Pinkster aka Nemo fik tre ud af fire mulige placeringer med hjem: Torsdag red de LA5 til 68% og vandt, lørdag igen LA5 denne gang fik de en 2. plads med 63% og søndag sluttede de af med en flot tur i PRI, belønnet med 66,7%, en 4. plads – og det første af de tre ridt over 66% i SVH 5 eller 6, som det kræves for at opnå B-kvalifikation. Tillykke til jer begge 🙂

Selin Morsø 2015Emma Morsø

 

Stævneresultater fra uge 19

Distriktsstævne i dressur, Guldager Rideklub

Helena Ejlersen og hendes 1’er pony Mini Cooper var afsted til deres første udestævne sammen lørdag den 9. maj. Det gik rigtig godt – de vandt nemlig begge de klasser de red. Det blev til en rød roset både i LB3 (69%) og LA1 (66,9%). Stort tillykke 🙂

Helena MC Guldager

 

Til information

Fra 1. maj er Lone Thrane igen ansat på HER. Lones ansvarsområde vil bl.a. være det administrative og kontakten til medlemmerne på staldgangen (nærmere info følger). Det er med stor glæde at vi har Lone tilbage i teamet.

Opdatering af “Regelsæt på HER”

Der er ændringer i afsnittet om vinduesregler. Se dem her.

Staldtelefon
Send en SMS til staldpersonalet på tlf 23 74 75 24. I akutte tilfælde kontaktes den daglige ledelse direkte.
Find os Facebook
Herning Rideklub (side med begivenheder fra klubben) Herning Rideklub (lukket gruppe for aktive medlemmer af klubben) Opstalder på Herning Rideklub (lukket gruppe for opstaldere i klubben)
Sponsorer:

Café Fry

Companys

Danske Bank

harald nyborg

JYSK

Lindvigs Blomster

McDonald's

Miljø Foder

Sparekassen Kronjylland

Bilka

Herning Rideklubs Venner

Alm. Brand

Din lokale tømrer

Textile Logistics

Soulmate

HS HESTEPRAKSIS

Glarmester Lenz

Lind EL Teknik

Vistisen+Lunde

Miljøfoder

Bjarne Nielsen

Lind Blik & VVS

Alpi Air & Sea

Arne Poulsen

Lind Tømrer

JBS

Nermi

Selmer Transport