Archive for august 2015

Stævneresultater fra uge 35

Distriktsstævne med afholdelse af individuelt distriktsmesterskab i spring og dressur, Bording Rideklub

Søndag den 30 august 2015 red Selin Senol og hendes 1’er pony Tippy distriktsmesterskab. Klassen blev afviklet i metode B12 – det vil sige 2 hovedrunder og en evt omspringning. Selin og Tippy leverede 2 flotte hovedrunder med 0 fejl og skulle derfor i omspringning med 2 andre. Også her red de en super flot 0 runde og som eneste fejlfrie ekvipage i alle tre runder sikrede de sig titlen som Distriktsmester distrikt 11-13 2015 for kat. 1 ponyer. Traditionen tro måtte Selin rulles i vand og sand hele to gange. Først i Bording og så igen, da hun kom hjem til HER, hvor der var pyntet fint med flag. Selin og resten af familien Arpaci Senol takker for den fine velkomst.

Selin er 14 år gammel og har haft Tippy i snart 21/2 år, men han fik desværre en skade 1/2 år efter han blev en del af familien Senol, så der gik over 1 år inden Tippy og Selin for alvor kunne tage hul på stævnekarrieren. De red deres første LA sammen i Bording for ét år til samme stævne og har siden haft mange fine ture og placeringer i både LA*, LA**, MB* og MB**.

Klubben ønsker Selin og resten af familien STORT tillykke med den flotte og meget velfortjente mesterskabstitel 🙂

IMG_9240  IMG_9233

IMG_9223IMG_9236

Stævneresultater fra uge 34

Distriktsstævne i ponydressur – og -spring, Silkeborg Rideklub

Søndag den 23. august var der 4 røde rosetter til Herning Rideklub. Helena Ejlersen og hendes 1’er pony Mini Cooper vandt LB3 (70,8%) og LA1 (70,1%). Selin Senol og hendes 1’er pony Tippy havde to flotte, hurtige nulrunder og vandt LA** og MB**. Klubben ønsker stort tillykke 🙂

Helena og Coops Selin

 

Nyansættelse i stalden

Vi har fået et nyt ansigt i staldteamet. Det er Celina Bay, der er ansat som weekendvagt.Vi har samtidig sagt farvel til Julie Jensen, som har opsagt sit job hos os og søgt nye udfordringer. Vi takker Julie for et godt samarbejde og ønsker hende held og lykke fremover.

TAK for hjælpen

Til alle der deltog på arbejdsdagen i lørdags.

Det er blevet så flot – dejligt at så mange gav en hånd med.

Stævneresultater fra uge 31

Ponyugen i Hammerum (regionsstævne i spring og dressur)

HER dressurryttere har igen i år været flot repræsenteret  ved Ponyugen i Hammerum.

Onsdag den 30. august blev Sille Rix og hendes 2’er pony Sjors nr. 3 i LC1.

Torsdag den 31. august vandt Josephine Facius og familien Pliniussens’ 2’er ponyen Elvis LB3 og Helena Ejlersen og hendes 1’er pony Mini Cooper vandt LA1. Sille Rix og Sjors blev nr. 2 i LC2.

Fredag den 1. august blev holdkonkurrencerne afgjort. Der var 21 hold tilmeldt dressurkonkurrencen, hvoraf de to startede for HER (foto 1). Holdet bestående af Sille Rix og Kasi (LD1), Sille Rix & Sjors (LC3), Helena Ejlersen & Mini Cooper (LA1) og Josephine Facius & Elvis (LA2) blev nr. 2 (foto 2). Holdet bestående af Selina Scheel & Fie, Marie Schleicher og Elmer, Freja Rosenfeldt & Tyson samt Frederikke Ruby & Ainoa blev sammenlagt nr. 8, hvilket var superflot idet alle ponyer på holdet er elevponyer på Herning Rideklub!

Lørdag den 2. august var der igen to røde dressurrosetter til HER idet Josephine & Elvis vandt LB3 (foto 3) og Helena & Cooper vandt LA2 (foto 4). Marie & Elmer fik en flot 5. plads i LD1. Og så fik en HER-rytter også en springroset om lørdagen! Malou Høegh og hendes 1’er pony Memory debuterede i LA* og det gjorde de med manér for de fik nemlig en 2. plads (foto 5).

Stort tillykke til alle deltagende ryttere, der alle har gjort det rigtig godt. Tak for nogle hyggelige dage i Hammerum og ikke mindst tak til Belinda og Rikke, der hjalp til på opvarmningen alle dage.

Ponyuge IMG_1013

IMG_1012Helena og CIMG_0075

Staldtelefon
Send en SMS til staldpersonalet på tlf 23 74 75 24. I akutte tilfælde kontaktes den daglige ledelse direkte.
Find os Facebook
Herning Rideklub (side med begivenheder fra klubben) Herning Rideklub (lukket gruppe for aktive medlemmer af klubben) Opstalder på Herning Rideklub (lukket gruppe for opstaldere i klubben)
Sponsorer:

Café Fry

Companys

Danske Bank

harald nyborg

JYSK

Lindvigs Blomster

McDonald's

Miljø Foder

Sparekassen Kronjylland

Bilka

Herning Rideklubs Venner

Alm. Brand

Din lokale tømrer

Textile Logistics

Soulmate

HS HESTEPRAKSIS

Glarmester Lenz

Lind EL Teknik

Vistisen+Lunde

Miljøfoder

Bjarne Nielsen

Lind Blik & VVS

Alpi Air & Sea

Arne Poulsen

Lind Tømrer

JBS

Nermi

Selmer Transport