Archive for september 2015

B-stævne Dressur 3. kval. Bundgaard Byg Cup

Herning Rideklub og Bundgaard Byg takker for et godt stævne i den forløbne weekend. Tak til ryttere, officials, publikum, hjælpere og ikke mindst stævneudvalget.

Her et billede fra den stemningsfyldte præmieoverrækkelse efter søndagens kür-finale i 3. kval. af Bundgaard Byg Cup.

Billede 001

Read the rest of this entry »

Sponsorstævne den 26.-27. september

Stor tak for den fantastiske opbakning blandt ryttere, deres familier og ikke mindst sponsorer. Det var dejligt, at så mange havde været aktive i sponsorjagten og så mange havde sagt ja til at støtte HER. I alt blev der indsamlet hele 28.500 kr. 

Titlen for flest indtjente sponsorpenge i dressur gik til Rikke Bondesen der indsamlede 3508 kr.

Titlen for flest indtjente sponsorpenge i spring gik til Emilie Hundebøll der indsamlede 2163 kr. Resultater En stor tak for alle de private sponsorater og ikke mindst til alle de firmaer der har bidraget (uprioriteret rækkefølge): Tømrerfirmaet Niels Poulsen V/ Dan Holm – Bravo Tours A/S – Kjer´s Brød,  Videbæk – Træning / Kost/Motion V/ Karina Bengtsson – Hair design for you –  Skousen, Herning – Bilservice Herning – Cofman A/S – Solar Supply – Dansk Værktøjssalg, Kibæk – Ridersport

Stævneresultater fra uge 38

Distriktsstævne i ponyspring med Danmarks Cup, Kallehavegård Rideklub

Selin og hendes 1’er pony Tippy red cuppen i LA**, som gik over 3 dage og afsluttede søndag med at ride stilcup  i fanalen. Det blev sammenlagt til en superflot 5. plads.

Regionsstævne i Lindegårdens Rideklub med Fie & Pony Cup.

Clara Holm og hendes 1’er pony Muscadeur red cuppen i LC og fik en 2. plads i Cup-klassen LC2. Helena Ejlersen og hendes 1’er pony Mini Cooper red cuppen i LB/LA og fik en 2. plads i opvarmningsklassen (LA1).

Selin H og C

 

Herning Rideklub ønsker stort tillykke med de flotte placeringer 🙂

Stævneresultater fra uge 36

Regionsstævne i dressur og spring, Rind Rideklub

Rigtig mange HER-ekvipager har været repræsenteret og opnået flotte resultater i  både heste- og ponyklasser. Herning Rideklub ønsker alle stort tillykke og siger tak for de dejlige stemningsbilleder.

HER’s utrættelige ildsjæl og træner, Rikke Bondesen, var med på opvarmningen hele weekenden og har sendt denne beretning:

 Vi har i denne weekend været afsted til elevrytter-halvparternes sidste udenbysstævne i år. HER åbnede ballet kl 8.00 lørdag morgen som første start til stævnet lørdag morgen. Det var Maya Godfredsen og Speedo’s første stævne  sammen , og det gjorde de bare til UG kryds og slange 😉 67 % blev det til  i LD Bredde LD1 🙂 Der efter var det Emilie Hundebøll og Speedo der skulle i aktion i samme klasse. Også for dem var det første stævne sammen, de red en nydelig tur til 65 % . Karoline Petersen og Malaco var også  til start i denne klasse i en LD2, en meget fin tur til 64 % Josefine Frandsen og Cassipeia red også  til start i LD bredde og de vandt klassen med 70 %. Frederikke Ruby og Ainoa blev placeret som nr 3 i klassen med 69 %. Senere på formiddagen red Frederikke Ruby og Ainoa LC bredde pony ( LC1) 🙂 en super fin tur som blev belønnet med 65 %  🙂 Sille Rix og hender 2’er Sjors startede også  denne klasse. De blev placeret som nr 3 med 69 % 🙂 Næste rytter på dressurbanen var Stephanie Horn og Rosanna som for første gang var i byen sammen 🙂 De red LC1 og LC2 for hest til 65 og 64 % to super nydelige ture 🙂 Lone Thrane og hendes hest Ariston blev nr. 1 og 2 i LA1 (72,2%) og LA2 (70,9%). Om eftermiddagen var det springbanen der skulle intages 🙂 Pigerne var totalt overlegne og alle fik redet sløjfer hjem i deres BO klasser: Karoline Riis Petersen og Malaco i LE pony 🙂 Freja Rosenfeldt og Tyson i LE pony 🙂 Freja Rosenfeldt og Tyson i LD pony 🙂 Emilie Hundebøll og Speedo i LC pony 🙂 Josefine Frandsen og Cassiopeia i LE hest 🙂 Sabrina Ahler og Rahkan i LD hest 🙂 Søndag morgen gik LC bredde Hest. Her startede Josefine Frandsen og Cassiopeia deres første LC1 til 66 % – nydelig ridt   🙂  Sabrina Ahler og Rahkan var også til start i denne klasse med en super flot tur i LC1 der blev belønnet med 62 %.  Stephanie Horn og Rosanna  startede igen LC bredde hest. De fik en 5 plads med 68 % . Over middag var de i ilden i deres debut i  LA1 , en meget nydelig tur der blev belønnet med 63,7 %  Sidst på eftermiddagen Startede Freja Rosenfeldt og Tyson 3 deres første LB1 – en MEGET fin debut , med en lidt streng dommer der gav 59 %  🙂 Clara Holm var også afsted med sin 1’er pony Muscadeur J. De red LC1 (73.4%) og LC2 (73,6%) i samme breddeklasse og blev dermed nr. 2 og 1 i klassen. Et super hyggeligt stævne  i Rind med  Nydelig ridning og FANTASTISK klub ånd 🙂  Tania og jeg (aka Rikke) er MEGET stolte af jer allesammen 😀

Rind 2Rind 1

Rind 3

Ryttermærke 1+3

RYTTERMÆRKE – opstart mandag den 21-9-15. Prøve den 7-11-15.

Alle – OGSÅ elevrytterne – bør som minimum tager Ryttermærke 1.

Staldtelefon
Send en SMS til staldpersonalet på tlf 23 74 75 24. I akutte tilfælde kontaktes den daglige ledelse direkte.
Find os Facebook
Herning Rideklub (side med begivenheder fra klubben) Herning Rideklub (lukket gruppe for aktive medlemmer af klubben) Opstalder på Herning Rideklub (lukket gruppe for opstaldere i klubben)
Sponsorer:

Café Fry

Companys

Danske Bank

harald nyborg

JYSK

Lindvigs Blomster

McDonald's

Miljø Foder

Sparekassen Kronjylland

Bilka

Herning Rideklubs Venner

Alm. Brand

Din lokale tømrer

Textile Logistics

Soulmate

HS HESTEPRAKSIS

Glarmester Lenz

Lind EL Teknik

Vistisen+Lunde

Miljøfoder

Bjarne Nielsen

Lind Blik & VVS

Alpi Air & Sea

Arne Poulsen

Lind Tømrer

JBS

Nermi

Selmer Transport