Resultater fra Hammerum Ponyuge 2014

Onsdag den 30. juli red Helena Ejlersen og Billy Boy sig ind på en 2. plads i LA1 med 68,97% (foto 1) og torsdag den 31. juli snuppede Helena Ejlersen og Jo Morgan 1. pladsen i LA1 med hele 73,4% (foto 2). Torsdag red Josephine Rathje og Goldie sig til en 3. plads i LB1 med 67,7% og en 2. plads i LB2 med 69,1%. Sille Rix og Sjors kom også flot fra start og fik en fornem 1. plads i LD2 med 68,6% (foto 3).

Fredag den 1. august blev holdkonkurrencerne afgjort, i alt 14 hold fra rideklubber i hele Jylland var tilmeldt dressur-holdkonkurrencen. HER var selvfølgelig også repræsenteret med et hold bestående af Sille Rix & Sjors (LC1: 65,6%), Helena Ejlersen & Jo Morgan (LA1: Måtte desværre udgå da en stor sten  satte sig fast i Morgans ene forhov), Josephine Rathje & Goldie (LB3: 69,35%) samt Helena Ejlersen & Billy Boy (LA4: 65,31%). Samlet pointsum, blev derfor 200,26%, hvilket rakte til en superflot 3. plads. Stort tillykke til de dygtige ekvipager og deres trænere Belinda Jeppesen og Rikke Bondesen (foto 4). Tak til klubkammeraterne der var mødt op som heppekor og bidrog til den hyggelig stemning.

BB HOKR juli 2014Morgan HOKR juli 2014Sille dressurHolddressur

 

Der er lukket for kommentarer.

Staldtelefon
Send en SMS til staldpersonalet på tlf 23 74 75 24. I akutte tilfælde kontaktes den daglige ledelse direkte.
Find os Facebook
Herning Rideklub (side med begivenheder fra klubben) Herning Rideklub (lukket gruppe for aktive medlemmer af klubben) Opstalder på Herning Rideklub (lukket gruppe for opstaldere i klubben)
Sponsorer:

Café Fry

Companys

Danske Bank

harald nyborg

JYSK

Lindvigs Blomster

McDonald's

Miljø Foder

Sparekassen Kronjylland

Bilka

Herning Rideklubs Venner

Alm. Brand

Din lokale tømrer

Textile Logistics

Soulmate

HS HESTEPRAKSIS

Glarmester Lenz

Lind EL Teknik

Vistisen+Lunde

Miljøfoder

Bjarne Nielsen

Lind Blik & VVS

Alpi Air & Sea

Arne Poulsen

Lind Tømrer

JBS

Nermi

Selmer Transport