Stævneresultater fra uge 32

Dygtige ryttere fra HER har været afsted til både B-, C- og D-stævner i weekenden, og de har alle klaret sig rigtig godt.

Stort tillykke med de velfortjente rosetter til jer alle.

Hold DM1Sofie Stevnstrup

Hold DRF Mesterskab i spring for ponyer i Stevnstrup Rideklub

22 hold fra rideklubber i hele Danmark stillede til start ved ‘Hold DM 2014’, som blev afviklet i Stevnstrup Rideklub den 7-8-14 til 10-8-14. HER blev repræsenteret af et hold bestående af Sofie Bucka & 1’er ponyen Mosstown Smirnoff, Emilie Mosegaard Christiansen & 3’er ponyen Mystery Man, Cecilie Gindler & 2’er ponyen Brianna samt Mette Mayer Jensen & 2’er ponyen Steendieks Darco. Fredag den 8-8-14 red alle rytterne kvalifikationsrunden (MA1*) med nerverne på højkant. Kun Sofie Bucka kom rundt på banen, hun endte med 13 fejl i alt. Dermed gik holdet sammen med 13 andre hold videre i lørdagens trøstefinale. Her havde de til gengæld fundet formen, og som det eneste hold kom alle 4 ryttere fejlfrit gennem banen. De 4 flotte ridt i trøstefinalen udløste 1. pladsen og røde rosetter til  rytterne fra HER Foto 1). Som en ekstra bonus for rytterne og klubben er en superflot omtale af deres præstation på DRF’s hjemmeside. Tillykke til jer alle fra Herning Rideklub. Sofie Bucka høstede også et par rosetter individuelt i Stevnstrup nemlig 2 4. pladser i hhv. MB* og MB** (foto 2).

Tania VejleSilin og Tippy Vejle

Distriksstævne i Vejle Rideklub:

Tania Christensen var fredag den 8-8-14 afsted med sin springhest Bøgegårdens Aladin (alias  Erik), som efter to måneders stævnefri sommerferie alligevel formåede at blive flot nr. 4 i LA** (foto 3). Lørdag den 9-8-14 havde Tania sin dressurhest Bøgeskov Lucifer (alias Lou) med til Vejle, de red 68,1% og fik dermed en 3. plads i LA3. Flotte resultater i begge discipliner på én weekend – klubben ønsker tillykke.

Søndag den 10-8-14 var Selin Senol og hendes 1’er pony Tippy i Vejle, og de er for alvor ved at have fundet formen efter deres skadespause i i foråret. De startede LA* og LA** og vandt begge klasser – sådan skal det gøres, tillykke Selin (foto 4)! Nu har de redet 5 nulrunder i LA og må derfor begynde at springe MB, når træneren giver grønt lys.

 

Josephine Spjald

Regionsstævne i Spjald Rideklub

Josephine Rathje Facius har været afsted på sin 2’er pony Goldie både lørdag og søndag. Lørdag red de LB3 i en LB/LA-breddeklasse og fik en flot 1. plads. Søndag red de LB3 og LA1 i en LB/LA-breddeklasse og snuppede da lige både den røde og den blå roset (foto 5)! Det må bestemt have været med til at gøre Josephines 13 års fødselsdag endnu bedre. Tillykke med både placeringerne og fødselsdagen! Josephine starter i 7. klasse på Sønderagerskolen i Talentidrætsklasserne (TAK) efter sommerferien.

Der er lukket for kommentarer.

Staldtelefon
Send en SMS til staldpersonalet på tlf 23 74 75 24. I akutte tilfælde kontaktes den daglige ledelse direkte.
Find os Facebook
Herning Rideklub (side med begivenheder fra klubben) Herning Rideklub (lukket gruppe for aktive medlemmer af klubben) Opstalder på Herning Rideklub (lukket gruppe for opstaldere i klubben)
Sponsorer:

Café Fry

Companys

Danske Bank

harald nyborg

JYSK

Lindvigs Blomster

McDonald's

Miljø Foder

Sparekassen Kronjylland

Bilka

Herning Rideklubs Venner

Alm. Brand

Din lokale tømrer

Textile Logistics

Soulmate

HS HESTEPRAKSIS

Glarmester Lenz

Lind EL Teknik

Vistisen+Lunde

Miljøfoder

Bjarne Nielsen

Lind Blik & VVS

Alpi Air & Sea

Arne Poulsen

Lind Tømrer

JBS

Nermi

Selmer Transport