Stævneresultater fra uge 35

Distriktsstævne i ponydressur med holdmesterskab for distrikt 11/13 i Herning Rideklub

7 hold med 3-4 ryttere var tilmeldt Mesterskabsklassen søndag den 31. august heraf 3 hold, der red for Herning Rideklub. Efter 27 starter stod det klart, at det var de tre Herning-hold, der havde klaret sig bedst. Der var rosetter og præmier til de to bedste hold bestående af dygtige ekvipager med tilknytning til Stald Magic. Vinderholdet bestod af Ida Marie Ringby Stampe og Mr. Bojengel, Kristian Wurtz Andersen & D’Artagnan 187, Anna Maarbjerg Piechnik & Nicki samt Sophia Øster Kristensen & Bonetto D, der samlet fik en procentpointsum på 214,541. 2. pladsen til gik til holdet bestående af Anne-Mette Lyager & Valhallas(DK) Zorro, Victoria Kuusisto Pedersen & Girls Dream, Sille Reimann Boye & Kjær’s Calderina samt Maria N. Kristensen & Hero, der opnåede en samlet procentpointsum på 208,793. Det 3. Herning-hold bestod af ekvipager, som enten er opstaldet i og/eller rider undervisning i Herning Rideklub, nemlig Emma Lyngsø & Pinkster (‘Nemo’), Josephine Rathje Facius & Rosengårdens Nathowra (‘Goldie’), Mathilde Brorsbøl & Bækgårdens Rarfiti samt Helena Ejlersen & Jo Morgan. Deres procentspointsum blev 198,162, hvilket rakte til en 3. plads, dog uden placering. Stort tillykke fra Herning Rideklub til alle de dygtige ryttere, der virkelig har gjort det godt her i weekenden. Klubben er stolte over, at I rider for os!

Allerede lørdag havde Magic-ekvipagerne fået vist, at formen var i top, idet de alle opnåede individuelle placeringer i de klasser, som de startede i. Anna Maarbjerg Piechnik & Nicki og Ida Marie Ringby Stampe & Mr. Bojengel blev således nr. 1 og 2 i lørdagens LA1 for kat. 1 ponyer, Sophia Øster Kristensen & Bonette D blev nr. 1 i LA2 og Kristian Wurtz Andersen & D’Artagnan 187 fik 2. plads i LA4. Søndag fik Helena Ejlersen & Jo Morgan en 2. plads i LA1 for kat. 2+3 (foto 1). Tillykke til jer alle.

Helena og Morgan

Der er lukket for kommentarer.

Staldtelefon
Send en SMS til staldpersonalet på tlf 23 74 75 24. I akutte tilfælde kontaktes den daglige ledelse direkte.
Find os Facebook
Herning Rideklub (side med begivenheder fra klubben) Herning Rideklub (lukket gruppe for aktive medlemmer af klubben) Opstalder på Herning Rideklub (lukket gruppe for opstaldere i klubben)
Sponsorer:

Café Fry

Companys

Danske Bank

harald nyborg

JYSK

Lindvigs Blomster

McDonald's

Miljø Foder

Sparekassen Kronjylland

Bilka

Herning Rideklubs Venner

Alm. Brand

Din lokale tømrer

Textile Logistics

Soulmate

HS HESTEPRAKSIS

Glarmester Lenz

Lind EL Teknik

Vistisen+Lunde

Miljøfoder

Bjarne Nielsen

Lind Blik & VVS

Alpi Air & Sea

Arne Poulsen

Lind Tømrer

JBS

Nermi

Selmer Transport