Nyt tiltag: Vagttelefon på HER

Den daglige ledelse modtager jævnligt både direkte og indirekte meldinger om uregelmæssigheder i staldpersonalets arbejde. Alle henvendelser tages selvfølgelig alvorligt, og det er målet, at driften af klubben er så god som mulig og lever op til alles krav og forventninger. Fremover bedes alle ikke-akutte henvendelser ang. personalets arbejde rapporteres til vores nyoprettede ‘vagttelefon’ med nummer 8115 5277. Telefonen besvares ikke ved opkald, men man kan sende sms hele døgnet. Den daglige ledelse tjekker jævnligt telefonen og kvitterer for modtagelsen af en besked med en sms. Hvis man ikke modtager en kvittering  inden for en uge, bedes man henvende sig til Lone eller Belinda på mail. Telefonen kan således ikke bruges til akutte henvendelser, der kræver handling med det samme eller med kort varsel. I disse situationer skal man fortsat kontakte den vagthavende i stalden.  Formålet med vagttelefonen er at 1)  Registrere hvor mange og hvilke uregelmæssigheder, der observeres på HER. 2) Minimere ‘mund-til-mund’ metoden – med andre ord: Mindre brok i krogene. 3) Sørge for at alle henvendelser om personalet når af den daglige ledelse. Ordningen træder i kraft fra den 12. september 2014, og det er vores håb, at I vil tage godt imod den.

 

Der er lukket for kommentarer.

Staldtelefon
Send en SMS til staldpersonalet på tlf 23 74 75 24. I akutte tilfælde kontaktes den daglige ledelse direkte.
Find os Facebook
Herning Rideklub (side med begivenheder fra klubben) Herning Rideklub (lukket gruppe for aktive medlemmer af klubben) Opstalder på Herning Rideklub (lukket gruppe for opstaldere i klubben)
Sponsorer:

Café Fry

Companys

Danske Bank

harald nyborg

JYSK

Lindvigs Blomster

McDonald's

Miljø Foder

Sparekassen Kronjylland

Bilka

Herning Rideklubs Venner

Alm. Brand

Din lokale tømrer

Textile Logistics

Soulmate

HS HESTEPRAKSIS

Glarmester Lenz

Lind EL Teknik

Vistisen+Lunde

Miljøfoder

Bjarne Nielsen

Lind Blik & VVS

Alpi Air & Sea

Arne Poulsen

Lind Tømrer

JBS

Nermi

Selmer Transport