Stævneresultater fra uge 39

Distriktsstævne i hestedressur, Herning Rideklub

På hjemmebane har klubbens dygtige hesteryttere virkelig gjort det godt i denne weekend 🙂 Stort tillykke med de flotte ridt og resultater – også til jer der lige manglede de sidste point for at opnå placering!

Klubbens dressurtræner og halvdelen af den daglige ledelse Belinda Jeppesen fik en rigtig god debut på distriktsplan med sin 6 årige hoppe Onyska. Lørdag red de LA1 til 67,04%, hvilket rakte til en 5. plads. Søndag red den LA2 til 72,6% og høstede dermed en flot 3. plads i et meget stærkt felt (foto 1). Anne Jansen og den 19 årige vallak Monark har ikke startet stævner i 3 år, men de havde heldigvis ikke glemt, hvordan man gør. Lørdag startede de MB3 og red et rigtig fint program, som blev belønnet med en 68,5% og en 4. plads (foto 2). Søndag fik HERs dyrepasserelev og elevunderviser Tania Christensen en 1. plads i LA1 (70,7%) med sin 9 årige hoppe Phalou-Sølyst.

Belinda og Onyska Herning Anne og Monark Herning

Distriksstævne i ponydressur, Rosenholm Rideklub

Josephine Rathje og hendes 2’er pony Goldie startede fredag den 26. september LA1 og fik med 65,3% en flot 2. plads. Stort tillykke fra Herning Rideklub.

Josephine og Goldie Rosenholm

Der er lukket for kommentarer.

Staldtelefon
Send en SMS til staldpersonalet på tlf 23 74 75 24. I akutte tilfælde kontaktes den daglige ledelse direkte.
Find os Facebook
Herning Rideklub (side med begivenheder fra klubben) Herning Rideklub (lukket gruppe for aktive medlemmer af klubben) Opstalder på Herning Rideklub (lukket gruppe for opstaldere i klubben)
Sponsorer:

Café Fry

Companys

Danske Bank

harald nyborg

JYSK

Lindvigs Blomster

McDonald's

Miljø Foder

Sparekassen Kronjylland

Bilka

Herning Rideklubs Venner

Alm. Brand

Din lokale tømrer

Textile Logistics

Soulmate

HS HESTEPRAKSIS

Glarmester Lenz

Lind EL Teknik

Vistisen+Lunde

Miljøfoder

Bjarne Nielsen

Lind Blik & VVS

Alpi Air & Sea

Arne Poulsen

Lind Tømrer

JBS

Nermi

Selmer Transport