Stævneresultater fra uge 21

Regionsstævne i Højris Rideklub

HERs uundværlige ildsjæl og træner Rikke Bondesen har i Pinsen været afsted med en stor gruppe af HERs dygtige elevryttere og en lille gruppe privatryttere. Billede 3 viser HERs heppekor, som også var til stede i Højris 🙂  Stor tak til Rikke, der udover at hjælpe til på opvarmningen, har taget dejlige billeder og fortæller følgende om weekenden i Højris:

Lørdag: Første rytter i ilden lørdag var Frederikke Ruby Nielsen og hendes part Anora. De red LD2 til 69,762 % og vandt klassen.
Caroline Riis Petersen med kvart part i Malaco red også LD2 til 66,667% og fik en anden plads.  Hun red også en anden LD2 derude til 64,286 %. Frederikke Ruby Nielsen red også LC1 på Anora til 68,600 og blev nummer 3, i samme klasse red Sille Rix på Sjors til 68,800 og blev nummer 2.
 I LC2-LC3 bredde red Sille og Sjors også.. de fik en 3 plads med 68,261 %. Freja Rosenfeldt og hendes part Tyson3 red også i LC2-LC3 bredde. de red LC2 til 63,260% og LC3 til 66,200 %, de havde to super ture.  Sabrina Ahler og hendes halvpart Rahkan red LD2 hest til 65,714 %. Josefine Frandsen også LD2 hest på halvpart Cassiopeia til 68,095% – igen nogle rigtig fine ture :).
Søndag red Josefine Frandsen LD1 på Cassiopeia til 73,734 % og vandt klassen. Josefine sprang også 70 CM sløjfespring på Cassiopeia, de havde en superfin nulrunde og fik dermed sløjfe. Freja Rosenfeldt og Anora sprang LD og LC pony – begge sløjfe springninger hvor de havde to super nulrunder og fik dermed to sløjfer. Sabrina Ahler sprang LD og LC for hest på Rahkan med en bom i begge klasse, men havde alligevel to SUPER fine ture 🙂
Stort tillykke med de superflotte resultater, som  I alle har opnået. HER er stolt og glad over at have så aktiv, engageret og dygtig en elevskole 🙂

caroline og malaco frederikke og anora LD2 lørdag Frederikke og sille LC1 lørdagheppe kor lørdag

sille lc2sabrina og josefine lørdag dressur

josefine og cassi søndag springfreja og anora søndag spring2

sabrina og rahkan søndag springfreja lørdag dressur

Der er lukket for kommentarer.

Staldtelefon
Send en SMS til staldpersonalet på tlf 23 74 75 24. I akutte tilfælde kontaktes den daglige ledelse direkte.
Find os Facebook
Herning Rideklub (side med begivenheder fra klubben) Herning Rideklub (lukket gruppe for aktive medlemmer af klubben) Opstalder på Herning Rideklub (lukket gruppe for opstaldere i klubben)
Sponsorer:

Café Fry

Companys

Danske Bank

harald nyborg

JYSK

Lindvigs Blomster

McDonald's

Miljø Foder

Sparekassen Kronjylland

Bilka

Herning Rideklubs Venner

Alm. Brand

Din lokale tømrer

Textile Logistics

Soulmate

HS HESTEPRAKSIS

Glarmester Lenz

Lind EL Teknik

Vistisen+Lunde

Miljøfoder

Bjarne Nielsen

Lind Blik & VVS

Alpi Air & Sea

Arne Poulsen

Lind Tømrer

JBS

Nermi

Selmer Transport