Nye folde

Kære opstaldere.

Vi er gået i gang med at renovere og udvide vores folde, da det pr. 1. januar  bliver et lovkrav at folde skal være mindst 800 kvm.

Vi har i den forbindelse fået lov til at dele Vejlevejs-folden op i tre store folde. Disse tre folde skal til daglig bruges til foldordning, hvor hestene kommer ud i to hold, formiddag og eftermiddag, ligesom det har fungeret nu med vores løbefolde 2-11.  Når foldene er større kan hestene gå flere sammen, så vi forestiller os, at de kommer til at gå 3-5 på hver fold.

Vi vil gerne i den forbindelse bede jer om at overveje hvilke heste der kan gå sammen med hvem? Når hopper går med hopper og vallakker med vallakker er der mindst risiko for slagsmål. Husk at når hestene har mere plads, så er de også mere tolerante, så selvom de ikke kan enes på vore løbefolde, kan det sagtens være, at de kan enes på en større fold.

Sommerfolden vil blive delt op i to folde, en til vallakker og en til hopper. Hvis du har din hest på foldordning vil der blive mulighed for at få trukket din hest ud til sommerfolden om morgenen, men du skal SELV hente den om eftermiddagen. På disse to folde vil der ikke være faste ”foldmakkere”, dog er folden som sagt opdelt i hopper og vallakker.

Løbefoldene 2-11 vil løbende blive renoveret. Der vil derfor være perioder i den kommende tid, hvor de ikke er tilgængelige.

Vi glæder os til at se en masse glade heste der kommer ud på et større areal, på græs, og får flere ”venner”. DET ER GO’ HESTEVELFÆRD!

Hilsen fra Den daglige ledelse.

Der er lukket for kommentarer.

Staldtelefon
Send en SMS til staldpersonalet på tlf 23 74 75 24. I akutte tilfælde kontaktes den daglige ledelse direkte.
Find os Facebook
Herning Rideklub (side med begivenheder fra klubben) Herning Rideklub (lukket gruppe for aktive medlemmer af klubben) Opstalder på Herning Rideklub (lukket gruppe for opstaldere i klubben)
Sponsorer:

Café Fry

Companys

Danske Bank

harald nyborg

JYSK

Lindvigs Blomster

McDonald's

Miljø Foder

Sparekassen Kronjylland

Bilka

Herning Rideklubs Venner

Alm. Brand

Din lokale tømrer

Textile Logistics

Soulmate

HS HESTEPRAKSIS

Glarmester Lenz

Lind EL Teknik

Vistisen+Lunde

Miljøfoder

Bjarne Nielsen

Lind Blik & VVS

Alpi Air & Sea

Arne Poulsen

Lind Tømrer

JBS

Nermi

Selmer Transport