Nye ansigter i kiosken

27. januar 2016:

I dag havde Else sidste arbejdsdag i kiosken. Det var dejligt at se, at så mange af jer havde valgt at ligge vejen forbi Rytterstuen for at sige ordentlig farvel og mange tak til Else for de utallige timer hun har brugt i kiosken – både i hverdagene og ikke mindst til stævnerne.

Et farvel til Else er samtidig et goddag til nogle nye ansigter i kiosken:

Det nye kiosk-team består af 4 dejlige kvinder med Brinnie Lenz står i spidsen. Brinnie vil være mest synlig i forbindelse med stævnerne.
Til hverdag er det Karina Holm, Rikke Baden og Conny som vil bemande kiosken. Tak til jer alle 4 fordi I vil påtage jer opgaven.

Vi håber på et godt samarbejde, og ikke mindst, at alle jer der bruger kiosken vil tage godt imod det nye kiosk-team – det er ikke en let opgave at træde i Elses forspor.

Mange hilsener fra den daglige ledelse.

10. december 2015:

HER er en klub i udvikling og forandring lige nu, men ikke alle forandringer er lige gode. Det er med stort vemod, at vi må sige farvel til en af klubbens mest centrale personer. Else Pliniussen og hendes familien har sat ponyen til salg. Konsekvensen er desværre, at Else ikke længere vil komme på HER i samme omfang som tidligere og derfor har hun valgt at give kiosk-staffen videre.

Else har i mange år været personificeringen af kiosken både i dagligdagen og til stævner. Bestyrelsen og den daglige ledelse takker Else for alle de utallige timer hun har ydet for klubben. Else har i høj grad været med til at udvikle HER i den positive retning som vi alle er vidne til i øjeblikket. Det ville ikke have været muligt at afholde alle de mange stævner, som er en stor del af HERs økonomiske grundlag, uden Elses utrættelige indsats i kiosken.

Tusind tak Else for din store indsats! Du vil altid være velkommen til at kigge forbi HER og få lidt hesteduft i næsen, en kop kaffe og hyggeligt samvær.

 

Der er lukket for kommentarer.

Staldtelefon
Send en SMS til staldpersonalet på tlf 23 74 75 24. I akutte tilfælde kontaktes den daglige ledelse direkte.
Find os Facebook
Herning Rideklub (side med begivenheder fra klubben) Herning Rideklub (lukket gruppe for aktive medlemmer af klubben) Opstalder på Herning Rideklub (lukket gruppe for opstaldere i klubben)
Sponsorer:

Café Fry

Companys

Danske Bank

harald nyborg

JYSK

Lindvigs Blomster

McDonald's

Miljø Foder

Sparekassen Kronjylland

Bilka

Herning Rideklubs Venner

Alm. Brand

Din lokale tømrer

Textile Logistics

Soulmate

HS HESTEPRAKSIS

Glarmester Lenz

Lind EL Teknik

Vistisen+Lunde

Miljøfoder

Bjarne Nielsen

Lind Blik & VVS

Alpi Air & Sea

Arne Poulsen

Lind Tømrer

JBS

Nermi

Selmer Transport