Stævnresultater uge 19

I Pinsen var en flok elevrytter kvart/halv parter pinsestævne i Højris Rideklub.

Alberte Meldgaard med kvartpart i  Malaco  red LD2 U/ 65 % til 70 % og vandt klassen . I samme klasse deltog Maya Gotfredsen med halvpart i Speedo, de red til 64 %, og  Emilie Lutzen med halvpart i Kasi der red til 64 %.  Næste Klasse var LD2 O/ 65 %  her var Caroline Petersen med halvpart i Tyson til start. De red til 70 % og blev nr 2. Maya Gotfredsen  og Speedo startede også denne klase og red til 67 %, det rakte til en 3. plads.  Frederikke Ruby Nielsen med halvpart i Anora red til 65 % og Emilie Lutzen med Kasi til 64 %

I LC1 pony  blev Caroline og Tyson placeret som nr 3 med 67 %. Emilie Hundebøll med kvartpart i Malaco red til 65 %  og Frederikke Ruby og Anora red til 65 %

På heste banen havde vi også en enkelt elev evkipage til start. Det var Josefine Frandsen med halvpart i Cassiopeia som startede LC bredde (LC2+3) til 67% og 64 %.

Søndag var det primært på springbanen, der blev redet for HER’s vedkommende. Vi havde dog Josefine Frandsen og Cassipeia til start i  dressur i LC bredde hvor de red til 67 %. I LD ponyspring red Alberte Meldgaard og Malaco en super flot runde med 4 fejl. Maya Gotfredsen og Speedo + Frederikke Ruby Nielsen og Anor red en begge nul runde og fik en sløjfe. I LC pony var de også begge til start og red flotte ture. dog med 4 fejl til dem hver, mens Emilie Hundebøll og Malaco sprang en flot nulrunde og fik en sløjfe.  Josefine Frandsen og Cassiopeia var til start i 80 cm B4, de leverede en dobbelt nul runde lige uden for placering.

Alt ialt 2 skønne dage i Højris med UTROLIG flot ridning fra alle pigerne – det var en fornøjelse og se hvordan pigerne  fik vist vores skønne elevheste frem på bedste vis. Tillykke til jer alle sammen. Og stor tak til deres trænere for at tage med og hjælpe til stævnet blev en god oplevelse for alle.

Klik på billederne for at se dem i fuld størrelse 🙂

Højris elev2 Højris elev1 Højris elev3

Der er lukket for kommentarer.

Staldtelefon
Send en SMS til staldpersonalet på tlf 23 74 75 24. I akutte tilfælde kontaktes den daglige ledelse direkte.
Find os Facebook
Herning Rideklub (side med begivenheder fra klubben) Herning Rideklub (lukket gruppe for aktive medlemmer af klubben) Opstalder på Herning Rideklub (lukket gruppe for opstaldere i klubben)
Sponsorer:

Café Fry

Companys

Danske Bank

harald nyborg

JYSK

Lindvigs Blomster

McDonald's

Miljø Foder

Sparekassen Kronjylland

Bilka

Herning Rideklubs Venner

Alm. Brand

Din lokale tømrer

Textile Logistics

Soulmate

HS HESTEPRAKSIS

Glarmester Lenz

Lind EL Teknik

Vistisen+Lunde

Miljøfoder

Bjarne Nielsen

Lind Blik & VVS

Alpi Air & Sea

Arne Poulsen

Lind Tømrer

JBS

Nermi

Selmer Transport