Nye ansigter på HER

Som de fleste ved, sker der store ændringer i klubben i disse måneder. Fredag den 30/9-16 havde Lone Thrane sidste arbejdsdag som daglig leder. Lones enorme og utrættelige arbejde gennem de seneste år har betydet meget for den udvikling, som HER har været igennem i samme periode. TAK for din uvurderlige indsats Lone, vi håber du bliver glad for dit nye job.

Lone forlader os heldigvis ikke helt. Sammen med Nina Kjer fortsætter hun  i HERs stævneudvalg og sammen med Rikke Bondesen i Juniorudvalget der bl.a. arrangerer klubstævnerne. Samtidig bliver Lone og hendes datter ved med at komme i klubben som opstaldere – det er vi meget glade for.

Pr. 1/9-16 startede Ole Hansen på HER. Primært i ridefyssen, men også som underviser. Læs mere om Ole her: ole

Bestyrelsen arbejder benhårdt på at ansætte en ny daglig leder. Der har været stor interesse for stillingen og flere spændende profiler har været til samtale. Vi forventer derfor at have en ansættelse på plads med start den 1/12-2016. I den mellemliggende periode giver Nina Kjer en ekstra hjælpende hånd, hvilket vi er meget taknemmelige for. Kontakt Nina eller en fra bestyrelsen, hvis I har brug for at komme i kontakt med en leder i klubben.

Når ansættelsen af en ny leder er konkretiseret kommer der mere information her på siden og der vil efterfølgende blive afholdt et medlemsmøde.

Bestyrelsen står som altid gerne til rådighed for spørgsmål og lign. Kontaktoplysninger findes her.

Der er lukket for kommentarer.

Staldtelefon
Send en SMS til staldpersonalet på tlf 23 74 75 24. I akutte tilfælde kontaktes den daglige ledelse direkte.
Find os Facebook
Herning Rideklub (side med begivenheder fra klubben) Herning Rideklub (lukket gruppe for aktive medlemmer af klubben) Opstalder på Herning Rideklub (lukket gruppe for opstaldere i klubben)
Sponsorer:

Café Fry

Companys

Danske Bank

harald nyborg

JYSK

Lindvigs Blomster

McDonald's

Miljø Foder

Sparekassen Kronjylland

Bilka

Herning Rideklubs Venner

Alm. Brand

Din lokale tømrer

Textile Logistics

Soulmate

HS HESTEPRAKSIS

Glarmester Lenz

Lind EL Teknik

Vistisen+Lunde

Miljøfoder

Bjarne Nielsen

Lind Blik & VVS

Alpi Air & Sea

Arne Poulsen

Lind Tømrer

JBS

Nermi

Selmer Transport