Obs på at der er kværke i naboklubben.

Vi har modtaget besked om der er kværke i Hammerum og det er bekræftet hos HS Hestepraksis og muligvis også et privat opstaldningssted og vi vil gerne om I vil tage jeres forholdsregler læs den artikel der er vedhæftet på dette opslag.

Hvis i Færdes i flere stalde så skift tøj inden i ankommer til HER og heste der kommer ind til HER og rider bedes sadle op ude ved traileren og ikke i vores stalde. I bedes ride rundt til mellem hallen udefra og ikke gennem stalden. Håber på forståelse, da vi jo har nogle store stævner der venter os den næste tid. 

Everhorse har her lavet en god beskrivelse af hvad i skal være opmærksomme på. Se den her  i denne kan du læse forholdsregler samt symptomer på kværken.  

Til vores ryttere der tager ud til stævner eller undervisning andre steder – vær opmærksom på hvad din hest kommer tæt på – del aldrig vand med andre på stævnepladsen eller at lade heste være i direkte kontakt med andre heste – det er stærk smitsomt derfor er der karentæne i gang sat i Hammerum. 

Håber i alle vil være opmærksomme og respektere, at vi må passe på alle sammen. Jeg har selv haft en pony med Kværke og det kan faktisk blive rigtigt træls og en hård omgang for hesten. SÅ lad os alle passe på vores heste. 

Der er lukket for kommentarer.

Staldtelefon
Send en SMS til staldpersonalet på tlf 23 74 75 24. I akutte tilfælde kontaktes den daglige ledelse direkte.
Find os Facebook
Herning Rideklub (side med begivenheder fra klubben) Herning Rideklub (lukket gruppe for aktive medlemmer af klubben) Opstalder på Herning Rideklub (lukket gruppe for opstaldere i klubben)
Sponsorer:

Café Fry

Companys

Danske Bank

harald nyborg

JYSK

Lindvigs Blomster

McDonald's

Miljø Foder

Sparekassen Kronjylland

Bilka

Herning Rideklubs Venner

Alm. Brand

Din lokale tømrer

Textile Logistics

Soulmate

HS HESTEPRAKSIS

Glarmester Lenz

Lind EL Teknik

Vistisen+Lunde

Miljøfoder

Bjarne Nielsen

Lind Blik & VVS

Alpi Air & Sea

Arne Poulsen

Lind Tømrer

JBS

Nermi

Selmer Transport