Resultater fra distriktsstævne i Grindsted og landsstævne i Herning d. 7.-9 . Juni 2014

Helena Ejlersen og Billy Boy har været til distriktsstævne i Grindsted i Pinsen. Lørdag d 7-6-14 red de LA1 til 68,6%, hvilket udløste en 4. plads (foto 1), og LA4 til 65,6%. De endte som første uplacerede i LA4, men langt vigtigere var, at de opnåede B-status, så hjemme ventede en flok klubkammerater og et eftertrykkeligt mudderbad (foto 2+3).

 

Mandag den 9-6-14 gentog de succesen ved at ride LA4 over 65% (helt præcis 66,6%) og blive første uplacerede i klassen kun et halvt point fra den blå roset. Udover dermed at fasttømre deres spritnye B-status, udløste det A-kvalifikation (foto 4+5), så hjemme ventede endnu et mudderbad af klubkammeraterne (foto 6).

 

Familien Ejlersen siger tusind tak for alle de søde hilsener og lykønskninger. Men allerstørst tak skal Herning Rideklubs utrættelige og tålmodige træner dog have. Belinda Elmholt Jeppesen (foto 7): Vi er så taknemmelige og glade for din uvurderlige støtte og glæder os meget til DM i august sammen med dig – og ikke mindre til alle de spændende dressur-oplevelser, vi skal have sammen de kommende år.

Også fra klubbens side ET KÆMPESTORT TILLYKKE – håber vaskemaskinen overlevede   😀

————————————————————

Hvis nogen ikke skulle ha’ bemærket det, havde HER selv et “mindre” stævne i weekenden, og her klarede Sofie Bucka sig helt fint, kan man vist roligt sige.   😉

 

For nu at starte med den i midten: Kinea, her blev de nr 5 i MA* og igen nr 5 i MA**, og det gav en billet til Baltic Cup.

Med Smirnoff – nederst – endnu engang nr 5 i MA* & nr 7 i MB** i Stilspringning og endelig nr 3 i MA**, så der var lige en billet mere til Baltic Cup. Godt gået.

Og som om det ikke var nok, så var der også lige: El Ninjo – og det er den længst til venstre, altså hesten, ikke den nydelige unge dame. Her nappede de lige en 1. plads i LA** og en 2. plads i MB*. Bemærk i øvrigt den skønne præmiepige  😆

Hvis man gerne vil læse mere om Sofie, så var der en flot artikel i Herning Folkeblad tirsdag d. 10/6.

Fantastisk flot Sofie og TILLYKKE – ikke mindst med kvalifikationen til Baltic Cup.

 

Der er lukket for kommentarer.

Staldtelefon
Send en SMS til staldpersonalet på tlf 23 74 75 24. I akutte tilfælde kontaktes den daglige ledelse direkte.
Find os Facebook
Herning Rideklub (side med begivenheder fra klubben) Herning Rideklub (lukket gruppe for aktive medlemmer af klubben) Opstalder på Herning Rideklub (lukket gruppe for opstaldere i klubben)
Sponsorer:

Café Fry

Companys

Danske Bank

harald nyborg

JYSK

Lindvigs Blomster

McDonald's

Miljø Foder

Sparekassen Kronjylland

Bilka

Herning Rideklubs Venner

Alm. Brand

Din lokale tømrer

Textile Logistics

Soulmate

HS HESTEPRAKSIS

Glarmester Lenz

Lind EL Teknik

Vistisen+Lunde

Miljøfoder

Bjarne Nielsen

Lind Blik & VVS

Alpi Air & Sea

Arne Poulsen

Lind Tømrer

JBS

Nermi

Selmer Transport