HER sikret plads i finalen i “Dressurens Venner Cup 2014”

Dressurens venner 1

Ved weekendens distriksstævne i Blåvandshuk Rideklub vandt HER’s heste-dressurhold den ene af de indledende runder i ‘Dressurens Venner Cup 2014’ og kvalificerede sig dermed til finalen i Cuppen, som afholdes efter sommerferien. I alt 17 hold var tilmeldt den indledende runde i Blåvandshuk, som blev afviklet over to dage. Ud af 28 startende ekvipager i lørdagens klasse red Sabrina L Pedersen og hendes 7 årige vallak Don Crusador II sig ind på en imponerende 2. plads med 70,5% og Tania Christensen opnåede en flot 7. plads med 67,6% på hendes 8 årige vallak Bøgeskov Lucifer. Dermed førte HER cuppen lørdag aften, og spændingen om det endelige resultat var intakt gennem hele søndagens klasse med 29 startende ekvipager. Først red Kirstine Steffensen 64,1% på den 14 årige vallak Dam’s Rampler, inden klubbens trumfkort, Mia Lee og hendes 5 årige hingst Final Dance, endelig red på banen som de allersidste i klassen. Trods stort pres leverede de et fantastisk flot ridt til hele 73,6% og vandt dermed overlegent klassen. Med en samlet pointsum på 211,7% var HERs hold således sikret sejren i den indledende runde tæt fulgt af Kjellerup og Omegns Rideklub med 209,4% og Edelgårdens Rideklub med 208%. Førstepræmien var, udover æren og blomster, en kontant præmiesum på 4.000 kr. samt den eftertragtede billet til finalen i Cuppen.

HER ønsker holdet STORT TILLYKKE med sejren! Vi er meget stolte af, at I repræsenterer klubben.

Lidt om Cuppen: Dressurens Venner er en landsdækkende forening, der forsøger at sætte fokus på dressurridning og skabe udviklingsmuligheder for danske dressurryttere. Cuppen består af 6 indledende runder (2 på Sjælland, 1 på Fyn og 3 i Jylland), kun vinderholdet fra hver runde går videre i finalen. Et hold består af tre eller fire ekvipager fra samme rideklub. Alle ekvipager rider LA2 i de indledende runder, men i finalen rider to ekvipager fra hvert hold LA2 og de to andre LA5. Kun point fra de tre bedste ekvipager tæller med i den samlede pointsum i både de indledende runder og finalen. Finalen afholdes i Middelfart den 20.-21. september. Læs meget mere om Dressurens Venner på deres hjemmeside og om cuppen på Dansk Rideforbunds hjemmeside.

 

 

Der er lukket for kommentarer.

Staldtelefon
Send en SMS til staldpersonalet på tlf 23 74 75 24. I akutte tilfælde kontaktes den daglige ledelse direkte.
Find os Facebook
Herning Rideklub (side med begivenheder fra klubben) Herning Rideklub (lukket gruppe for aktive medlemmer af klubben) Opstalder på Herning Rideklub (lukket gruppe for opstaldere i klubben)
Sponsorer:

Café Fry

Companys

Danske Bank

harald nyborg

JYSK

Lindvigs Blomster

McDonald's

Miljø Foder

Sparekassen Kronjylland

Bilka

Herning Rideklubs Venner

Alm. Brand

Din lokale tømrer

Textile Logistics

Soulmate

HS HESTEPRAKSIS

Glarmester Lenz

Lind EL Teknik

Vistisen+Lunde

Miljøfoder

Bjarne Nielsen

Lind Blik & VVS

Alpi Air & Sea

Arne Poulsen

Lind Tømrer

JBS

Nermi

Selmer Transport