16-11-11 Nyt fra personalet

Nyt fra Personalet den 16-11-11

Har din hest tynd mave?

Vejr guderne har desværre ikke været gode ved os i år, da der skulle høstes. Det har været svært at få noget godt og tørt wrap høstet i hus.

Det har desværre den konsekvens, at mange af vores heste har en tynd afføring. Den våde wrap er på ingen måde farlig for hestene, problemet er, at de kan have svært, ved at vende sig til den bakterieflora wrappen indeholder. Vi har derfor indkøbt noget gærkultur, som skal hjælpe hesten til en bedre afføring. Staldpersonalet tager dette med rundt i fodervognen. Hvis din hest har tynd mave så skriv ” + gær” på hesten bemærkningstavle, så bliver der tilsat lidt gærkultur til din hest hver gang den bliver fodret. Når din hest har vænnet sig til det våde wrap og ikke længer har tynd mave skal du slette ”+ gær” fra din tavle igen. Dvs. At gærkulturen kun indgår i fodret i en periode, indtil hestene har vænnet sig til det våde wrap.

Vinduer??

Fra 1. november. Til 1. marts lukker personalet vinduerne om aftenen og åbner dem igen om morgenen. Hvis ikke du vil have at personalet skal åbne dit vindue om morgenen eller lukke det om aftenen skal du sætte en seddel op på dit vindue. (Det er ikke nok at sige det til personalet).

Hestene har brug for luft, vi vil derfor gerne bede jer alle om at lade være med at lukke jeres vinduer midt på dagen… Hvis vejret bliver så dårligt at personalet vurdere det nødvendigt, lukker de selvfølgelig vinduerne. Det kan også være nødvendigt slet ikke at åbne dem i en periode, hvis vi ikke kan holde frosten ude af staldenL Vi vil gerne opfordre alle til at personalet styrer vinduerne  så hestene får så meget luft som muligt.

Fold ordning!!!

Husk det er dit eget ansvar, at der er en grime og et trække torv ved din boks når personalet skal trække din hest på fold.

OBS. I juleferie lukker vi kl. 19.00

Den. 24. dec. og 31 dec.  Kl. 16.00

–          Husk ar tjekke de nye vaccinationsregler på hjemmesiden, der ligger et link.

  • De heste som følger  rideskolens fælles vaccination, skal senest vaccineres den 24 november!

MVH. Staldpersonalet og den daglige ledelse

Staldtelefon
Send en SMS til staldpersonalet på tlf 23 74 75 24. I akutte tilfælde kontaktes den daglige ledelse direkte.
Find os Facebook
Herning Rideklub (side med begivenheder fra klubben) Herning Rideklub (lukket gruppe for aktive medlemmer af klubben) Opstalder på Herning Rideklub (lukket gruppe for opstaldere i klubben)
Sponsorer:

Café Fry

Companys

Danske Bank

harald nyborg

JYSK

Lindvigs Blomster

McDonald's

Miljø Foder

Sparekassen Kronjylland

Bilka

Herning Rideklubs Venner

Alm. Brand

Din lokale tømrer

Textile Logistics

Soulmate

HS HESTEPRAKSIS

Glarmester Lenz

Lind EL Teknik

Vistisen+Lunde

Miljøfoder

Bjarne Nielsen

Lind Blik & VVS

Alpi Air & Sea

Arne Poulsen

Lind Tømrer

JBS

Nermi

Selmer Transport