Kontakt ang resultater + foto på vores hjemmeside

 

Info til alle der er medlem af Herning Rideklub og som gerne vil have deres placeringer til stævner nævnt på vores hjemmeside, hvilket vi syntes er positivt at flere ønsker 🙂 og ligeledes vil vi også gerne have flere foto til vores galleri.

Det kræver  at I  senest mandag kl 12 efter et stævne sender en mail med alle oplysninger + evt. foto til: nielsgrout@gmail.com  . I emnet på mailen skal der stå “stævne resultat til hjemmeside” , er det foto skriver i ” foto til hjemmesiden” . Resultaterne bliver så lagt ind hurtigst muligt (er oplysningerne mangelfulde kommer resultatet ikke på hjemmesiden). Vores webmaster har sin daglig gang i Herning rideklub og hører derfor ofte om stævneresultater på staldgangen, hvilket betyder at de nyeste resultater måske allerede er lagt ind, bare 10 minutter efter  placeringen for en rytter er  kommet i hus 🙂  Dette er til stor glæde for alle på staldgangen, og vi har derfor idag besluttet at dette  forsætter  uændret. Vi vil glæde os til fremover, at høre fra flere Herning ryttere udefra. Husk dog at have tålmodighed, da hjemmesidens webmaster arbejder frivilligt (med glæde) i fritiden.

🙂   Mvh Herning Rideklub

Staldtelefon
Send en SMS til staldpersonalet på tlf 23 74 75 24. I akutte tilfælde kontaktes den daglige ledelse direkte.
Find os Facebook
Herning Rideklub (side med begivenheder fra klubben) Herning Rideklub (lukket gruppe for aktive medlemmer af klubben) Opstalder på Herning Rideklub (lukket gruppe for opstaldere i klubben)
Sponsorer:

Café Fry

Companys

Danske Bank

harald nyborg

JYSK

Lindvigs Blomster

McDonald's

Miljø Foder

Sparekassen Kronjylland

Bilka

Herning Rideklubs Venner

Alm. Brand

Din lokale tømrer

Textile Logistics

Soulmate

HS HESTEPRAKSIS

Glarmester Lenz

Lind EL Teknik

Vistisen+Lunde

Miljøfoder

Bjarne Nielsen

Lind Blik & VVS

Alpi Air & Sea

Arne Poulsen

Lind Tømrer

JBS

Nermi

Selmer Transport