Tidligere indlæg 2013

15-12-13 HER Championat vindere 2013 :

Årets flotte vindere blev følgende :  

Dressur heste : Nr 1 Louise Sørensen / Zefir med 57 point , nr.2 Kamilla Bach / Supreme med 48 point 

Dressur pony : Nr. 1 Helena Ejlersen / Billy Boy med 122 point , nr.2 Malou Høegh / Zioux med 115 point 

Spring hest : Nr. 1 Tania Christensen/ Erik med 65 point, nr.2 Sara Kjer Andersen/ Evita  41 point

Spring pony . Nr.1 Sofie Bucka / Kinea 298 point, nr.2 Selin Senol/Tippy 89 point 

HER siger tak til Have Oasen i Lind for igen i år  flotte sponsoret buketter som blev overrakt til vinderne i hver kategori  🙂 

Mange tak til alle de fremmødte der kom og gav alle rytterne en kæmpe hyldest for deres flotte præstationer 🙂 

Klubben ønsker endnu engang alle stort tillykke 🙂 

Lidt resultater fra Julestævnet (men der må nok være flere, så kom frit frem):

HER Klubmestre 2013 :

 

  

Dressur :

afd. 1 privat    – Rebecca Fransen / Corlenda Lc 1 til 70.2%   afd.2 privat    Malou & Zioux  de red LA2 til 68,954% ( foto 1)  

Elev : Louise Hagelskær på Fie (foto 4)

Spring :

Privat pony : Camilla Andreasen / Cæsar (foto2 )  Privat hest : Janni Arnoldsen / Erik  (foto 3)

Elev: Louise Hagelskær på Fie. (foto 5)

Andre resultater fra julestævnet :

  Billede: Malou Høegh Andersen og Fire havde to super ture! 1+2 pladsSå godt gået Malouski! ❤️ 

Rebecca og Malaco, som red Komando uden trækker og blev nr 3. Foto 1

Katja og Donja, som red en nulrunde til Nissespring. Foto 2

– og så har jeg hørt over hækken, at Fire Fly (trænet af opfinderen af det altafgørende “Støt op på udvendig”-princip, Mylle, og under kyndig vejledning af den førende opråber ved flere lokale stævner Nina – yderligere præsentation unødvendig) blev både nr. 1 & 2 i en og samme klasse, slået af sig selv med 0,1 sek. Fire Fly blev flot redet af Malou. ;o) Foto 3

En hel masse glade nul-runder i nissespring. Foto 4


17-12-13 December brev fra Lone og Belinda 🙂 

( Som altid klik på siden for at se i stor )

 


 

Julegave IDÈ: Få printet din egen T-shirt.

Står du lige og mangler en julegave til din onkel, syge moster eller dig selv, så får du alle tiders ide foræret her:

Ta’ et billede af dig selv, din hest, sugemalle, kanariefugl eller …., læg det på en USB-nøgle eller et Memorycard og medbring det til julestævnet på lørdag den 14. december. Find Camilla Bøge og hendes far, giv det til dem – og vupti har du en flot T-shirt med billedet af ???

Det koster 100 kr. alt incl. at få det ordnet og overskuddet går til et forsøg med knust beton mellem laden og stævnestalden. Og – hvem ved – måske mindre mudder på og i bilerne ;o)


Weekendens stævne resultater 6 – 8/12 -13 :

    

I den netop overståede weekend har Sofie Bucka været til et internationalt stævne i Vilhelmsborg med deltagelse af ryttere fra Norge, Sverige og selvfølgelig Danmark – og altså også én fra HER ;o)

 Vi kan uden at overdrive skrive, at det gik rigtig, rigtig flot.

 Sammen med Smirnoff (det er en kat. 1 pony ;o) ) blev det fredag til en 9. plads i MA** – Lørdag i deres første S* blev det pga. en fjollet fejl/misforståelse til 4 fejl + 2 tidsfejl, da Smirnoff rendte uden om sidste spring, men trods det en placering som nr. 12 – Søndag igen MB** og denne gang nr. 13.

 Kinea (det er en kat. 2 pony) og Sofie blev fredag placeret som nr. 9 i MA** – Lørdag blev den helt store dag. Sofie var af landstræneren blevet udtaget til at ride på et nationshold – det hedder i andre sportsgrene et landshold ;o) – i en hold konkurrence. Der springes i S*, og det bliver til 2 flotte nulrunder og en samlet 3. plads. Og ikke nok med det, Sofies hold VANDT (foto 1) – Søndag skulle der springes Grand Prix i S**. På 3. spring har de en nedrivning og af frygt for at Kinea har slået sig, vælger de at opgive. Heldigvis var der ikke sket noget, så de er klar og toptunede til DM om halvanden måned.

 En super kling klang dynamo weekend med placering i 5 ud af 6 starter (foto 2 ;o)) – klubben ønsker STORT TILLYKKE.


 Ugens foto 🙂

Pas på med at falde i søvn på arbejdet ;o)

 

     

Og så blev der hygget og pyntet op til jul ;o)


Husk – Husk – Husk – Glem ikke:

Det er i dag, forældre-ridning starter (se foto) – det er i dag, du tilmelder til løsspring – det er i denne uge, du kan tilmelde til enetimer hos Sarah – det er i denne weekend, der er JULESTÆVNE og brug for hjælpere til dette – det er på mandag og de næste mandage, at politihundene gør  ;o) her på HER. Så er der vist ikke mere. Læs mere om de enkelte arrangementer her på siden.


Weekendens stævne resultater 29/11- 1/12 -13 : 

Josephine har været til stævne i weekenden og har fået følg. Placeringer:
Lørdag: 4. Plads i LC bredde hvor hun red LC2 til 62%
Søndag: LD springning: 3. Plads & en flot 0-runde i LE

Klubben iler med et lettere forsinket STORT tillykke ;o)

Malou Høgh og hendes 2 pony Zioux gjorde opstarten på vores eget distrikts pony dressur stævne ekstra fornøjeligt, da hun fredag i LA1 til 66,2 % blev super flot nr 2 … Lørdag gør Malou og Zioux en flot gentagelse , da de igen i LA* blev nr 2 og denne gang med 65,5% !!! 🙂

Nikoline Cronhammar og Karim er blevet Regionsmestre 2013 i dressur for ponyer.

De havde max point med til finalen (15 point) og vandt også selve finalen i Brande Sportsrideklub med 67,69%.

 Klubben ønsker alle stort tillykke  ;o)


 Resultater fra Christmas Show Warm up 2013 :

Sara Kjer Andersen og hendes  spring hest Evita, har været MEGA seje til Christmas Show Warm Up stævnet som bliver afviklet i Vilhemsborg.  I LB** onsdag,  som var  en klasse med 59 starter,  blev de kanon flot nr 10 med double nul runder… Evita og Sara forsætter deres flotte ridt  torsdag da de i deres  klasse LB** fik en flot placering som nr. 12 . Kort og godt et super stævne for Sara og Evita… (foto 1+2)

Nu melder Tania Christensen sig også på banen med hendes hest Erik , da hun idag torsdag netop er blevet super flot nr. 6 i LA* (foto 3) 

Idag fredag har vi fået vores pony rytter Camilla Andreasen og hendes 1 pony Cæsar i aktion til stævnet og de gør det super godt i deres klasse idag som var LA*, hvor de bliver placeret som nr12 og vi har modtaget følgende hilsen fra en meget glad Camilla : Så har jeg startet mit første Warm up. Må indrømme at jeg aldrig i mit liv har været så nervøs for at ride ind! Men jeg brugte hele runden på at tænke over hvad Sara K og Laila B har sagt. Tog et efter et  spring, og endte med en fantastisk flot 12. plads ud af 53 ryttere, kan ikke være mere stolt !! 🙂 ( foto 4) 

Lørdag hilsen fra Camilla Andreasen og Cæsar : Så er min klasse idag over ved Warm up.( LA**) Vi fik en lidt træls start hvor han satte for stort af, men vi kommer egentlig godt efter det, og får kontrol. Dog tager vi en bum på nr. 3. Den var bare helt ærgerlig, for den passede ellers helt fint. Normalt ville jeg jo have ødelagt resten af banen, ved den ene lille fejl, men fik endnu bedre styr på det resten af turen, så kan kun være glad for runden! Igen var Laila og Sara i tankerne, og var en kæmpe hjælp! Knus Camilla 🙂

 Klubben ønsker stort tillykke  ;o)


Weekendens resultater 23. & 24. november.

     

Helena og Billy Boy blev med 66,07%placeret som nr 2 i LB1 ved distriktsstævne i Esbjerg. Ved samme stævne red de LB2 til 65,58% i deres første LB2 hvilket dog ikke rakte til placering.

Og så er det hørt – ikke mindst pga. en entusiastisk speaker – at Celina & Candy blev nr. 1 i LC ved vores eget springstævne. Vi kunne da godt bruge et billede.

Katja og Donja var til deres 2. distriktsstævne  på HER. Det blev til en flot nul-runde i LC.  

Klubben ønsker tillykke ;o)


 Ugens foto 🙂

Nemo er blevet en rigtig “julemands” pony , med hvid skæg og det hele … det var noget koldt for pigerne her til morgentræning  🙂


5-11-13 Lukning af stald / omflytning af heste 

I forlængelse af medlemsmødet den 28/11 har bestyrelsen rebehandlet forslaget om at lukke dele af stævnestalden. Vi har modtaget rigtig mange input om de uheldige konsekvenser ved den plan der blev foreslået på mødet. Baseret på det modtagne input har vi besluttet følgende; 

  • Alle sektioner af stævnestalden forbliver åbne, de heste som står i stævnestalden bliver stående hvor de står.
  • Der i gangsættes ombygning af en boks til Bertha uden for boksstalden.
  • Boksstalden lukkes når Bertha kan flyttes, det er endnu uvist hvornår dette bliver, det afhænger af hvad der kan lade sig gøre.
  • Der igangsættes en undersøgelse af hvordan vandet flyder i gennem stævnestalden med henblik på at finde ud af hvor frostsprængning risikoen er størst. “Mylle’s plan” med at flytte alle heste over i vinduessiden iværksættes kun hvis vi får konkret risiko for frostsprængning (afhænger af hvor koldt det bliver og hestenes aktuelle placering på det tidspunkt) 

Lone kontakter de berørte opstaldere i boksstalden og finder en god løsning for dem og deres heste    På vegne af bestyrelsen  Jesper Ejlersen


4-11-13 HER  spring pony rytter nr 3 til Jysk Mesterskab 2013 :

Denne her weekend deltog Sofie Bucka ved pony spring landsstævne i Ålborg med hendes 1 pony Smirnoff og hendes 2 pony Kinea . Til stævnet sprang Sofie 8 klasser totalt og fik placering i de 5 , så det må siges at være et super stævne for hende. Igår søndag blev Jysk Mesterskab afviklet ( skal siges at trods ordet er det rytter fra hele landet der kan deltage i dette mesterskab ) Sofie deltog både i kat. 2 ponyer på Kinea, men her red hun hoved runden med 4 fejl, så derfor gik de ikke videre til omspring, men endte på en 11 plads. Men Sofie gjorde sig derefter mental klar til at ride mesterskab for kat. 1 ponyer , på hendes 1 pony Smirnoff, hvor hoved runden var MA** hvilket hun ikke har sprunget før til stævner på Smirnoff. Så det var med noget spænding i maven, at Sofie meget flot sprang en nul runde som gav hende billet til omspringning som foregik i S* … Her sprang de som en drøm og igen en super flot nul runde og dette gav dem en flot placering som nr 3 i dette mesterskab. ( foto 1+2 )

Klubben ønsker Sofie stort tillykke med dette flotte resultat 🙂 


28-10-13 Weekendens stævne resultater :

 Josephine Rathje og hendes 2 pony  Goldie har været til Regions stævne i Hammerum  denne her  weekend og de fik følgende flotte placeringer : Lørdag: LD2 til 68,9% og en 2. plads. + LC1 til 70,00% og en 1. plads. (foto 1) 
Søndag: LD2 til 59,8% og en 2. plads + LC1 til 69,7% og en 1. plads. (foto 2) – Og tusind tak til Rikke Bondensen for hjælpen, det er Jose og fam. meget taknemmelige for!

Helena Ejlersen og hendes 3 pony Billy vandt  søndag i Hammerum LC3 med 70%. (foto 3) 

HER ønsker pigerne stort tillykke med de flotte resultater.. 


23-10-13 : Ang hjemmesiden 🙂

Hej alle jer bruger og læser af HER dejlige hjemmeside 🙂 jeg vil som webmaster på hjemmesiden de sidste 3 år , sige 1000 tak for en kanon tid sammen med jer, og  tak til alle for at i har været med til at hjælpe mig med at have alle de dejlige foto´s , indlæg osv at kunne ligge på HER hjemmeside og underholde vores ” læser” med 🙂

Men nu da Kinea  flytter fra HER , får jeg derfor desværre ikke længer den daglige kontakt med HER ( kun til morgen træning med Sofie 🙂 )  , så  er det naturligt at min finger på pulsen forsvinder og derfor har jeg taget den svære beslutning at  jeg ikke længer skal være webmaster på HER . I skal derfor ikke længer sms feks stævne foto til mig , men det er vigtigt at alle nu  følger denne fremgangs måde. ( det med rødt) 

Hvordan kan dine resultater blive nævnt på HER hjemmeside eller hvordan får du foto på siden  ? se følgende link. 

Jeg vil glæde mig til at se at i forsætter  på fuldstyrke med  at sende indlæg til hjemmesiden , da fam. Bucka forsætter med at have et HER hjerte, bare på en anden måde og i mindre antal fysisk timer på HER for en tid. 🙂

Vi ses knus Laila Bucka 


 22-10-13 Midt i en stævnetid 

Med de seneste HER stævner i frisk erindring vil jeg gerne takke alle involverede for deres bidrag. Sponsorstævnet den 12.-13. og Regionsstævnet den 18.-20. oktober var to rigtig gode stævner, som bidrog til at cementere sammenholdet og den gode stemning i klubben.

Økonomisk set har det også været fornuftige stævner, og de kommer i forlængelse af en god start på året. Der er mange som har udtrykt bekymring for klubbens økonomi, men faktum er at klubben efter årets første 9 måneder har et positivt drift resultat (overskud) hvor vi havde budgetteret med et underskud. Det er et flot resultat, bedre end samme tidspunkt sidste år, som blandt andet er opnået takket være den kæmpe indsat der er gjort fra ansatte og frivillige på mange fronter. Nu går vi ind i et 4. kvartal med yderligere 3 stævner og jeg er sikker på at vi ved fælles kræfter kan bære dem i gennem og understrege vores ry som en god stævneklub.

Alles hjælp er nødvendig og velkommen så hold øje med hjælper listerne!

På bestyrelsens vegne

Jesper Ejlersen


    4-10-13  Nyt regelsæt omkring det at leje HER´s heste trailer :

( Klik på siden for at se i stor . )

På denne her side kan i læse de nye retnings linjer omkring det at leje HER´s heste trailer, og vi ser disse regler som noget der vil blive til glæde for alle jer der lejer traileren.  Vh Lone Thrane 


21-10-13 Info ang folden på Vejle vej :

Vi er desværre nødt til at fra idag af, lukke folden på Vejlevej, da der er kommet alt det vand , så desværre er det slut med at bruge denne fold for i år . Vh Lone 


20-10-13 Weekendens stævne resultater :

HER har denne her weekend afviklet  regions stævne for pony / hest og fredag og lørdag var det i dressur ,og søndag var det i spring. HER har fået rigtig mange flotte placeringer :

Dressur pony : LD2( under 65% ) Freja Rosenfeldt og HER elev pony Speedo blev nr 1 med 74,167% , nr 2 i samme klasse blev Clara Holm på HER elev pony Tyson med 74,167% og som nr 3 blev det Marie Schleicher på HER elev pony Haakon med 68,889 %  disse 3 placeringer er ekstra flotte da det er elev rytter som har fået placering på deres elevpony som de jo ikke har mulighed for at træne på hverdag og i denne klasse har de redet imod hvad der i daglig tale kaldes privat rytter.. Super flot og jeg ved at Rikke og Kamilla ( jeres træner) er MEGA stolte af jer 🙂 ( foto 10+11+12 er vinderne fra fredagens klasser ) 

LD2 over 65% blev Josephine Rathje og hendes 2 pony Goldie  nr 1 med 71,944%  og de blev igen nr 1 i klassen LC1 med 75% (foto 5)

LC2 blev Helena Ejlersen og hendes 3 pony Billy Boy nr 1 med 70,682% og de blev også nr 1 i LC3 med 74,375% (foto 1 )

Regionscup afd. 5 som blev afviklet idag blev Nikoline Cronhammer på hendes 1 pony Karim nr 1 med 70,96% i LB2 , efter idag kan det nævnes at de nu føre med max point som de tager med ind i finalen… super flot (foto følger) 

Dressur hest :  LD2 blev Mette Martinsen og Kiels nr 1 med 71,389%

LC1 blev Tania Christensen og Erik nr 1 med 72,917% (foto 2)  , nr 2 i samme klasse blev Mette Martinsen og Kiels med 71,667%

LC2 blev Julie Skov og Ariston nr 2 med 68,913% og de blev super flot nr 1 i LC3 med 73,958% ( foto 3) Forsat i LC3blev Kamilla Bach på Supreme nr 2 med 68,750% og de blev også flot nr 3 i LC2 med 68,261% (foto 4)

LB2 blev super flot vundet af Julie Jensen på Phalou med 70,370% og i samme klasse blev Karina Blæsbjerg på Overgaards med 64,630% nr 2

LA1 blev Louise Sørensen på Zefir flot nr 2 med 62,5%  

Spring Pony : LE blev Josephine Rathje og Goldie nr 2 (foto 6) og i samme klasse blev Freja Rosenfeldt på elev pony Speedo nr 3 

LD blev Sille Gosvig på Ricco nr 2 , i samme klasse blev Clara Holm på elev pony Malaco nr 5 , LC blev Celina Kristoffersen flot nr 1 på Candy (foto 7)  LB blev Camilla B Andersen nr 3 på Cæsar (foto 8) 

Spring Hest : sløjfe spring fik Louise Pedersen en flot nul runde på hendes hest Acasilla (foto 9) Lærke Bang fik det på elev hest Zaya . LE blev Karina Blæsbjerg på hendes hest Svanholms nr 1 , LD blev Hossein Ahmadi nr 3 på Elev hest Rahkan , LC blev Melis Mortensen nr 2 på hendes hest Trissdan og de blev ligeledes nr 2 i Regions cuppen for hest. 

Man må bare sige at det har været et fantastisk stævne for  HER rytterne…. ! 🙂 

Alle rytterne med de flotte præstationer ønskes stort tillykke af HER .. 


17/10-13 HER elev hest Bertha er film stjerne 🙂 

Det har så vist sig at vores nye elevhest Dalmoses Bertha, er film stjerne i den nye Tarok film hvor hun ses ca. 42 sek inden i trailen foran en harve. http://youtu.be/6cB3Zv84oSU   Kh Lotte Ahler 


13-10-13 HER Sponsor stævne weekend  : 

Foto 1 er et fedt foto af Winnie der holder styr på pengene der vælter ind idag , foto 2+3 er stemnings  foto´s fra afd.2 og som i kan se en meget lille pony der er med som præmie pony det er lille Kalua 🙂  foto 3+4 foto´s af de placerede i afd.1  foto. 6 Josephine og Goldie som blev vinderen i spring ( hun vandt jo også i dressur afd. 1 foto 4 !!! ) 

HER afvikler denne her weekend sponsor stævne hvor hoved formålet er at tjene penge ind til at købe en elev hest/pony til HER . Derfor er det dybt prisværdigt at Julia og Winnie har lavet dette kæmpe arbejde med at stable dette stævne på benene..

HER sætter også stor pris på at selv om vi har rytter der ikke kan deltage idag  pga at de er taget på efterårs ferie , udenbys stævner osv. at de så alligevel har givet et sponsorrat til en af deres kammerater fra HER ,som deltager til sponsor stævnet. Derud over rigtig stor tak til alle jer familie medlemmer, venner , firmaer(se nedestående )  der har valgt at være sponsor for en rytter 🙂 Tak til alle jer rytter der har gjort en stor indsats for at skaffe en eller flere personlige sponsorer….. 

Resultaterne på stævnet : 

1. afdeling lørdag som var dressur for privat rytter indbragte hele 15.513 kr det er mere end fantastisk og super godt gået af jer rytter. Den privat rytter der stod for det største bidrag var Rikke Bondesen da hun samlede 3933  kr ind for hendes ridt på Kadisha, godt gået Rikke 🙂 . 2 afdeling som var dressur for elevrytterne indbragte hele 7800 kr, dette er også bare så MEGA flot. Den elevrytter der stod for største bidrag var Clara Holm med sit ridt på Tyson, de samlede 1470 kr ind. Godt gået Clara 🙂 

Total beløbet som blev  samlet ind på alle dressur starterne om lørdagen, var totalt 23.313 kr , der er bare ikke ord for hvor flot det er…. 

De placeret i afd. 1 blev som flg : Josehine Rathje på Goldie, de red LD1 til 69,33 % , nr. 2 Winnie Bjerre på Onysca de red LC1 til 69,16 % , nr 3 Rikke H.C Andersen de red LC1 til 68,95 %   

De placeret i afd. 2 blev som flg: Clara Holm på elev pony Tyson de red LD2 til 69,16% , nr. 2 Caroline Petersen på elev pony Malaco de red LD2 til 68,89% ,  nr.3 Ida Maria Kjær Jensen på elev pony Fie de red LD1  til 67,33 , nr.4 Anna Sofie Kjær Flensborg på elev pony Speedo de red LD2 til 67,22 % 

De placerede på spring klasserne blev som flg : Indtjente sponsor penge som jo var det dagens konkurrence gik på

1. Plads Josephine Rathje på hendes pony Goldie  5205 kr   2. Plads  Clara Holm på elev pony Malaco  2100 kr  3. Plads Katja Jensen på hendes pony  Donja  1350 kr  … Super godt gået alle spring piger  !! 

1. Plads i højdespring Bettina Pliniussen på hendes hest  Chanti  150cm

I alt i dag hvor spring stævnet blev afviklet blev der indtjent  13. 660 kr

Alle rytterne ønskes rigtig stort tillykke .. 

Total på hele stævnet når de sidste sponsorrater fra firmaerne kommer ind ,er der en total indtjening på 37.047 kr…. , det er bare så FLOT og yder mere en mere indtjening på 19.552 kr end sidste års sponsor stævne.  

Stævnes helt store sponsor rytter, dvs. den rytter der har redet/sprunget flest penge ind, er Josephine Rathje på hendes pony Goldie , de har nemlig totalt samlet 8.727 kr ind, det er så flot Josephine det store arbejde du har gjort for at skaffe sponsor , du skal have en special tak fra os alle , da vi alle godt kan blive enig om at dette er super flot  🙂 

Flg. Firmaer har givet flotte sponsorrater :  Fakta Grøndahlsvej Herning , Burger King Herning , Cofman.com , Solar Supply , Malerfirmaet Level One, Easy Fair, Skov Cykler , Hairdesign for you , Arne Poulsen Automobiler, Niels Poulsen Tømrer og Snedker forretning, OK Plus Tanken , Hestens Fysioterapi ved Nikoline BP, Nybolig Erhverv Midtjylland , Dansk Værktøjssalg Kibæk ved Torben Vissing , KA gulvservice. 

1000 tak for jeres støtte til HER´s kommende nye elev hest/pony … 

Os alle i HER vil gerne sige kæmpe tak til Julia og Winnie for deres store stykke arbejde for at dette sponsor stævne blev stablet på benene, og ikke mindst at det blev så vellykket et stævne og nu råd til købe en ny elev hest/pony !!!!! 


12-10-13 : Weekendens stævne resultater :

HER har denne weekend pony spring rytter til distrikts stævne i Brande og de har været så dygtige at de har fået flg. rosetter med hjem :  

– Celina Kristoffersen og 1 pony Candy havde en flot nul runde i ULC . ( foto 1 ) , Selin Senol og hendes 1 pony Tippy havde en flot nul runde i ULB ( foto 2)

Klubben ønsker rytterne tillykke med deres flotte resultater …


Ugens foto 🙂 

HER elevrytter er i fuld gang med at pudse udstyr til at de skal starte sponsor stævne imorgen …. Hvor er det bare fedt at se sådan en flok glade og ihærdige ryttere 🙂

Rigtig god weekend og efterårs ferie til alle …

Er der nogen af jer der ligger inde med et godt / sødt /sjovt foto fra din dag på HER eller fra stævne, tur i skoven  osv osv  ( bare det har noget med HER og ridning at gøre ) så mail det til herningrideklub@live.dk og skriv “ugens foto ”  husk også at skrive en lille kommentar til dit billede , så vil det komme på HER hjemmeside hurtigst muligt. Ser frem til at høre fra jer 🙂 


11-10-13   HER har haft besøg af veterinærmyndighederne :

Som det nu er alle opstaldere bekendt har HER i dag haft besøg af veterinærmyndighederne der gennemførte uanmeldt  kontrol af hestepas. Kontrollen omfattede såvel elev- som privat heste. 

Reglerne siger at passet skal kunne fremskaffes “umiddelbart”, som retningslinje inden for 3 timer. Der er mange der oplever dette som urimeligt, men heldigvis lykkedes det ved fint samarbejde at fremskaffe alle, pas inden for fristen. Det er ejerens ansvar at hesten har et pas, og at dette kan fremskaffes inden for tre timer. Hvis du er i tvivl om reglerne kan du læse mere om dem på dette her Link  Der har gået rygter idag om at det er rideskolens ansvar, men som det fremgår af fødevarestyrelsen hjemmeside er det “alene ejerens ansvar at det er muligt”.  Det har tidligere været oplyst at det ville blive straffet med bøde hvis der ikke var styr på hestepassene, men vi har under dagens kontrol fået oplyst at der i første omgang alene vil blive givet en henstilling om at få forholdene bragt i orden.Kontrollanterne fra veterinærmyndighederne oplyser at man altid er velkommen til at kontakte dem hvis man har spørgsmål til reglerne.

Desuden skulle der lyde en stor tak for samarbejdet, dyrlægen syntes det var flot at alle kom med deres pas og hun lagde ikke skjul på at hun syntes alle heste hun så var meget sunde og velplejet at se på. Vh Lone 


 9-10-13 : Weekendens stævne resultater :

HER har haft både spring og dressur rytter afsted til Regions stævne i Ringkøbing , her kan det nævnes at Helena Ejlersen og hendes 3 pony Billy Boy fik en flot 1 plads i LC bredde hvor de red LC 1 til 75,6% . ( foto 1)

HER ønsker Helena stort tillykke .. 


9-10-13   Foreløbig HER championat stilling år 2013 :

Først vil vi i championat udvalget gerne have lov at sige at det er rigtig dejligt at se at flere af jer HER rytter der har mulighed ( lever op til kravene ) for at være med i Championat systemet … Og vi syntes at vi nu vil skrive her på nettet den foreløbige stilling her i år 2013 :

Spring :

Hest : Tania Christensen / Erik har optjent  43 point,  Marie Papa / Danni har 24 point    Pony : Sofie Bucka / Kinea har optjent  274 point, Selin Senol / Tippy har 82 point

Dressur :

Hest : Louise Sørensen / Zefir har optjent 44 point,  Lone Thrane / Ariston har 41 point        Pony : Helena Ejlersen / Billy B har optjent 82 point ,  Julie Skov / Morgan har 64 point 

Som i kan se, kan der nå at ske meget endnu , inden det afsluttes i år til HER årlige julestævne 🙂

Her er et LINK så i kan læse hele stillingen og alt omkring championat systemet på HER. 

Til alle jer rytter pøj pøj til alle de kommende stævner i år 2013  kh Championat udvalget 


Ugens foto 🙂 

Man kan kun sige at Belinda gør ALT for at HER rytterne skal få 100% optimal og beskrivende undervisning og se hvad hun nu kan gøre efter den ” gravide mave ” er væk … 🙂 

Er der nogen af jer der ligger inde med et godt / sødt /sjovt foto fra din dag på HER eller fra stævne, tur i skoven  osv osv  ( bare det har noget med HER og ridning at gøre ) så mail det til herningrideklub@live.dk og skriv “ugens foto ”  husk også at skrive en lille kommentar til dit billede , så vil det komme på HER hjemmeside hurtigst muligt. Ser frem til at høre fra jer 🙂 


29-9-13 Weekendens stævne resultater :

– HER pony spring rytter Sofie Bucka er afsted til spring Landsstævne i Hedensted og fredag aften fik hun og hendes 2 pony Kinea en flot 4 plads i MA* ( foto 1)  Idag lørdag var Sofie afsted igen og denne gang kun med hendes 1 pony Smirnoff, og det må siges de havde en rigtig god dag da de i MB** metode S4 ( det er stil spring + tid) blev de nr 9 og i MA* blev de nr 2 ( foto 2+3 ) Sofie forsatte det fantastiske ridt ,da hun søndag havde Kinea med igen til Hedensted blev de nr 4 i MB** + nr 6 i MA* (foto 4+5 ) 

– HER har også denne weekend pony rytter både spring og dressur afsted til distrikts stævne i Bording . Idag lørdag var Helena Ejlersen og hendes 3 pony Billy Boy afsted til deres første dressur  C stævne sammen og de var også i kamp form da de i LC3 med 69,2% fik en flot 1 plads. (foto 1)

Katja Jensen og hendes 2 spring pony Donja  var også afsted til deres første C stævne og de var også seje, da de i LC fik en flot 3 plads (foto 2 )

Rebbecca Pliniussen og hendes 2 spring pony Elvis var også i top form da de i LB** fik en flot 2 plads ( foto 3)

Selin Senol og hendes 1 spring pony Tippy har også været i placerings humør da de søndag vandt LC og blev nr 3 i LB** ( foto 4+5) 

– HER har ligeledes også haft hest spring rytter Tania Christensen  og hendes hest Erik afsted til distrikts stævne i Vejle og de kom hjem med en flot ULA nul runde ( foto 6) 

HER ønsker alle stort tillykke med deres flotte placeringer ..

Ps : husk hvis du gerne vil nævnes her på hjemmesiden ( hvad vi håber 🙂 ) så flg denne info (som også står øverest på hjemmesiden ) :

Hvordan kan dine resultater blive nævnt på HER hjemmeside eller hvordan får du foto på siden  ? se følgende link. 


3-9-13 :  Nyt springtilbud på HER 

Det er med glæde, vi kan annoncere et nyt springtilbud på HER. Sara Kroman er stadig vores primære springunderviser for privatryttere og vil fortsat stå for undervisningen om onsdagen. Som supplement til Saras undervisning har vi lavet en aftale med Marie Langheden Pape Van Huisstede om at overtage den øvrige undervisning af privatryttere. Det betyder, at Marie fra og med denne uge underviser i springdressur torsdag i stedet for Tania og dressurspring samme dag som vikar for Belinda. Vi vil forsøge at opstarte yderligere et hold i banespringning tirsdag eller torsdag og opfordrer alle potentielt interesserede ryttere til at kontakte Marie på mobil nr 31135455. 

Marie har redet i mere end 20 år og har tidligere redet MB, MA til landsstævner på pony og MB på hest. Med hendes nuværende hest Danni springer hun pt. LA klasser, de modtager undervisning ved Sara Kroman og i fællesskab vil de 2 trænere vil koordinere springundervisningen for privatryttere på HER, så der fortsat er en rød tråd gennem undervisningen. Udover dette er Marie ved at uddanne sig til c-springdommer og har tidligere undervist i både spring og dressur. 

Ved samme lejlighed vil vi gerne sige stor tak til Tania, som med kort varsel sprang til og sikrede, at vi kunne holde springdressurholdende kørende. Tania underviser fortsat elevrytterne i spring om tirsdagen.  Mvh Jesper 


  22-9-13 Weekendens stævne resultater :

– Til vores eget Spring heste distrikts stævne denne weekend har vi haft en del heste rytter i aktion og det har været rigtig dejligt at se 🙂  flg rytter fik en roset / placering med hjem fra stævnet :

Betinna Pliniussen og hendes hest Chianti blev nr 18 i LB *(foto 3) ,  Tania Christensen og hendes hest Erik havde en flot nul runde i ULB* ( foto 1) , Sara Kroman havde en nul runde i ULC på hesten Haise  + nul runde på hesten Undercorver i ULB**  og hun blev  nr 3 i LB* på hesten Donna . Mette Sandgaard havde en nul runde i ULC på hesten Ahead , nr 2 i LA* på Vianna og nr 13 i LB** på Alicante .   Melis og hendes hest Trissdan nr 6 i LC (foto 4)Det skal lige nævnes at dette stævne er første stævne indendørs , så det må siges at være en rigtig god opstart for en del af vores rytter…

– HER har også haft pony spring rytter Sofie Bucka afsted til distrikts stævne i Louiselund Rideklub som ligger i Haderslev , dette stævne blev også afviklet indendørs . Til dette stævne fik hun en flot 3 plads i MB* på hendes 1 pony Mosstown Smirnoff ( foto 2)  

HER ønsker alle rytterne tillykke med deres flotte resultater🙂


 Stor tak og flot stævne rapport 

Endnu en vellykket stævneweekend i Herning Rideklub er veloverstået. Stævneudvalget vil gerne sige alle hjælpere en stor tak for jeres uundværlige hjælp. Vi har fået en helt fantastisk stævnerapport med mange max karakterer = 5, her iblandt kan nævnes:  Baner opvisningshal/opvarmningshal 5, vedligeholdelse af baner under stævnet 5, pyntning herunder springmateriel 5, udvalg i kiosk/cafeteria 5, sekretariat 5, speakere 5 m.fl. Det er rigtig rigtig flot. Vi glæder os allerede til igen at slå Her´s døre op for stævnedeltagerne. Allerede i denne uge vil der blive opsat hjælperlister så i kan i god tid få weekenderne reserveret til at hjælpe vores dejlig klub. Og husk, hvis alle giver en hånd med bliver opgaven mindre for hver enkelt. Vi vil udfærdige en seddel som elevrytterne kan få med hjem, så disse også ved at deres hjælp er mindst ligeså værdifuld for os som alle jer der troligt bakker op om vores stævner hver gang.  Endnu engang skal lyde en STOR STOR tak for indsatsen denne weekend.  🙂  Stævneudvalget, Herning Rideklub 🙂


Fold 6 bliver uden halm :

Lige til info kommer fold 6 fra idag af til at køre på samme måde som vores syge fold 3 , nemlig uden halm ( det der pt er på fold 6 bliver der ) og folden skal forblive uden wrap/ hø , så der er en mere fold der kan bruges af HER medlemmer der ønsker deres hest/ pony på en fold uden halm. 🙂 Mvh Lone


Nyt fra HRV :   Herning Rideklubs Venner sætter meget stor pris på den opbakning Herning Rideklubens medlemmer har vist os  i år, det er et rekordstort medlemstal vi  har fået  i år  🙂   Her er et link til medlemslisten 2013    Medlemsliste HRV pr. 15.02.2013   Vinterhilsen fra HRV-2013      Mvh HRV 


16-9-13 Weekendens stævne resultater :

HER har denne weekend pony spring rytter afsted til distrikts stævne i Kallehavegård Rideklub som ligger ved Randers. Til dette stævne rides der bla. om at blive mester i Danmarks cuppen og til dette har HER spring rytter Rebecca Pliniussen ( bedre kendt som Grøn ) og hendes 2 pony Elvis med i klassen LB** . 1 kval som foregik fredag endte de med 4 fejl og lørdag hvor 2 .kval blev afviklet havde de en super fejl fri runde i metode BO og endda i 3 hurtigste tid ( foto 1) så Rebecca er super flot videre til finalen med 4 fejl ( man tager sine fejl med over ) og denne finale er en stilspring konkurrence . I finalen fik Rebecca desværre et stop og det trækker ned på stilkarakteren som endte med at blive 6,25 og det gav en samlet flot 15 plads 🙂 

Til samme stævne men i ” normal” klasser har Selin Senol også været afsted på hendes 1 pony Tippy og de havde 2 flotte  nul runder i ULC metode BO ( foto 2+3 )

HER ønsker rytterne tillykke med de flotte placeringer …


8-9-13 Weekendens stævne resultater :

HER har rytter afsted til Regions stævne i Rind rideklub og dagen i dage må datoen 7-9-13  helt sikkert bringe HER rytterne held og lykke 🙂 Dette har pony rytter Josephine Rathje og hendes 2 pony Goldie haft da de i LD bredde klassen i dressur flotblev  nr 3 iLD2 med 66,67% og i samme klasse blev hun nr 4 i LD1 med 66% ( foto )  Janni Arnoldsen var også med i denne LD bredde klasse på hesten Erik og de fik en flot 2 plads med 67,86% ( foto2)

Sille Rix og hendes nye 3 pony Mai har også været afsted både i dressur og spring , de var super seje  sammen og især spring hvor de fik en flot nul runde i LE BO ( foto 3 ) 

Karina Blæsbjerg var også afsted på hendes hest Svanholms Caia og de vandt LD bredde i dressur i LB2 med 67,41% og blev i samme klasse også flot nr 2 i LB1 med 65,84% (foto4)

Så blev det søndag og endnu engang tog en del HER rytter afsted til Rind for både at springe eller ride dressur. På spring siden løb  HER spring rytterne med en del super flotte placeringer :

Sille Rix på hendes 3 pony Mai og Katja Jensen på hendes 2 pony Donja havde begge en flot nul runde i LD BO ( foto 5)

Katja Jensen og Donja sprang idag deres først LC og det gjorde de så godt at de fik en 2 plads og i samme klasse havde Anne Møller på hendes 2 pony Fire Fly en super runde og det gav en 3 plads ( foto 6)

Mathilde Madsen og hendes 1 pony Minelli havde en kanon runde i LB og det gav dem en velfortjent 1 plads ( foto 7) Til info er  Minelli  til salg da Mathilde også rider hest nu , så står du og mangler en 1 spring pony så er Minelli måske lige noget for dig , så kan du finde dem i stævne stalden på Herning Rideskole  🙂 

Man må sige at HER pony spring rytterne var ude at vise deres seje  talenter frem og jeg ved at de er glade for at Marie Pape , Julie Skov og Sofie Bucka mødte op og gav deres support på sidelinien , da dette er til stor hjælp når man bliver lidt nervøs  🙂 

Dressur pony rytter Helena Ejlersen og hendes 3 pony Billy Boy har også været afsted idag og de blev flot nr 2 og 3 i LC bredde hvor de red LC3 til 69,56% og LC2 til 67,96%  ( foto 8 ) 

HER ønsker rytterne tillykke med de flotte placeringer …


Stort tillykke med brylluppet Kirsten Lind 

HER siger stort tillykke til Kirsten Lind og Mikael med brylluppet lørdag den 31-9-13  som foregik i utrolig smukke omgivelser syd for Brande. HER hest Villy som Kirsten har halv part på mødte selvfølgelig op for at sige tillykke 🙂


1-9-13 Weekendens stævne resultater :

* HER har denne weekend haft pony spring rytter Sofie Bucka afsted til  Baltic Cup som er et international stævne afviklet af Riders Cup, denne weekend i Suså Rideklub , det ligger nær Næstved. Sofie og hendes 2 pony Kinea blev super flot udtaget af Landstræneren til dette stævne at være en del af blå hold for 2 ponyér i nation springning som blev afviklet lørdag. Denne klasse blev afviklet i S* og der deltog 2 hold Dk og 2 hold Sverige , Norge havde ikke nok rytter med til at stille hold. DK rød hold blev nr 1 og det hold Sofie deltog med blev nr 2 og Sverige hold 1 blev nr 3. ( foto 1 ) Sofie havde også hendes 1 pony Smirnoff med til stævnet og de kom hjem med 2 placeringer , fredag blev det til en 11. plads i lille tur ( MB** ) og søndag sluttede de flot af med en 5 plads igen i lille tur MB** ( foto 2+3 ) 

* HER har også denne weekend haft pony spring rytter afsted til distrikts stævne i Ponygården Solvang , her blev Selin Senol og hendes 1 pony Tippy flot nr 2 i LB* ( foto 4 )

* HER har også haft pony dressur rytter afsted til et trænings stævne i Bording rideklub , her red Josephine Rathje på hendes 2 pony Goldie 63,9% i LD1 + 67,7% i LD2 ( foto 5) Eva Ejlersen på hendes 3 pony Billy Boy var også afsted og hun fik 62% i LD1+LD2 , det er de første rosetter Eva får på Billy  ( foto 6)  , Helena Ejlersen red også på Billy Boy en LC3 som var deres første sammen og de fik super flot 69,8 %. ( foto 7 )   Alle de rytter der fik over 60% fik en flot roset med hjem … Igen med stor hjælp af Rikke Bondesen … 

Alle rytterne ønskes stort tillykke af HER 🙂


25-8-13 Super flot EM Kæpheste show :

    EM film     IMG_5257

Så kom den store EM  Galla aften ude i MCH  Arenaen , til dette helt fantastiske show havde HER ca 30 rytter / forældre med i et super flot kæpheste show,som de har trænet på i 2 måneder .Igår skulle det så vises frem, først i et optog igennem Herning gågade tidligere på dagen ( foto 1 ) og  ca. kl.21.00 i en næsten fyldt arena , dvs ca.10.000 tilskuer til dette store show , det var med vores egen pony rytter Sille Rix i front , efter fulgt af resten af HER Kæphest teamet ,og rytter fra de omkring liggende klubber  ….. og de gjorde det bare super super  flot ( foto 2+  lidt film klip´s 🙂  ) 

Udover HER folk har været med i kæpheste showet , er der mange der også har været hjælper på mange forskellige poster så som blomster dekoratør, ordne baner, pony træk, stå i kiosk  og jeg ved at alle bare syntes det har været en helt fantastisk oplevelse og som man sige once in a life time oplevelse som de aldrig vil glemme 🙂 

Tv-star … har vores 2 pony rytter Sille Rix og Sofie Darling været i TV Midt vest … 🙂 se dette link ( tryk på indslaget  Live fra EM i ridning ) 


 22-8-13 Vinder af “Tip en 13’er” 

I forbindelse med Herning kommunes arrangement “Heste på torvet” afholdt vi en konkurrence blandt de besøgende på torvet. Deltagerne skulle svare rigtigt på 13 spørgsmål om heste og Herning Rideklub.

Vi fik mange fine besvarelser, men konkurrencen havde kun plads til én vinder. Det blev Sille Facius, 6 år.

Sille havde svaret rigtigt på alle 13 spørgsmål og hendes tipskupon kom ud i lodtrækningen. Første præmien er 1 måneds gratis rideundervisning i Herning Rideklub. Ifølge hendes far har Sille ikke redet så meget før så det bliver nok til en måneds mikro undervisning ved Julie.

Klubben ønsker Sille tillykke og vi glæder os til at se hende i ridehallen. 

Vi havde i alt 7 ponyer på torvet; Signe, Claus, Donella, Haakon, Speedo, Malaco og Nicky. Det var en god eftermiddag med en del besøgende som lagde vejen forbi for at hilse på og få trækketure. Herning kommune havde sørget for en trailerfuld gulerødder så ponyerne led ingen nød.

Julie gennemførte sine 2 mikro lektioner på torvet, hvilket gav rytterne på de 2 hold en oplevelse af at ride i centrum foran publikum. Kamilla starter sin 1. lektion på torvet, hvorfra de skridtede 5 af ponyerne tilbage til rideskolen, så også på dette hold var der en anderledes oplevelse.

HER vil gerne sige stor til alle der har hjulpet med til  at få dette arrangement på torvet  i EM ugen  afviklet  🙂 18-8-13     HER føllet Soulmate nr 2 til følkåring :

Idag har Kristina Bang , Kamilla Bach  og Sofie Bucka  været afsted til følkåring  i Region 5 , med føl Soulmate og mor Corlenda  dette blev afviklet i Vilhemsborg. Der deltog idag 40 føl hopper og efter første mønstring idag gik de 11 bedste videre til finalen , og det gjorde Soulmate 🙂 så derfor gjorde Soulmate Teamet sig klar igen senere på dagen til at vise Corlenda´s dejlig føl Soulmate frem igen. De var så dygtige alle sammen at de endte med at de løb af med en SUPER FLOT 2 plads + denne placering har nu gjort at Soulmate og Teamet den 7 sept drager afsted til Elite Kåring….  Da de ankom til HER blev de modtaget med flag og champagne , da Belinda og Bucka var mega stolte af deres team at de kommer hjem med så flot et resultat i et helt nyt game for de 3 unge damer Kristina, Kamilla  og Sofie  🙂 Så derfor bliver Corlenda og Soulmate lidt længer tid på HER da der nu skal trænes lidt mere til den 7 sept 🙂


17-8-13 Weekendens stævne resultater :

HER har haft pony spring rytter Sofie Bucka afsted idag til distrikts stævne i Langå rideklub som ligger ved Randers . Hun havde et super stævne på  hendes to 1 ponyér Smirnoff og Luna . På Luna blev Sofie nr 2 i LB** (foto 1) og på Smirnoff blev hun nr 1 i LA* ( foto 2 ) og nr 2 i MB* ( foto 3 ) .

Klubben ønsker Sofie tillykke med resultaterne … 


Danmarks største kæphestekvadrille til EM show  : 

Lørdag den 24. august ved EM indtager 200 kæpheste og deres forventningsfulde ryttere MCH Arena under det store Galla Show om aftenen. Alle rideklubber i Herning og Ikast-Brande Kommuner har fået tilbuddet om at deltage i den store kæphestekvadrille, og 200 ryttere er fundet. Rytterne og deres heste er i skarp træning, og de er klar til at levere et brag af et show. Hvis man ikke har billet til Galla Showet, er der stadig rig mulighed for at opleve de dygtige ekvipager, når ryttere og kæpheste deltager i et stort optog gennem Herning centrum om formiddagen. 

 

230 glade heste mennesker mødte op til første trænings dag den 19-6-13 og 32 af dem kommer fra HER 🙂  Se her alle jer der har tilmeldt jer til kæphestekvadrille  opvisning til EM , her kan i nemlig se hvornår der næste gang skal fælles  trænes , men i har selvfølgelig hver især øvet jer mange gange inden vi mødes igen 🙂  . Klik på opdateret  link  opdateret info + mere info  artikel om show i Herning til EM   Denne træning vil ske i den mellem ridehal og derfor er den lukket for ridning på flg dato / tidspunkt :   23 aug  kl. 17.30 -20.30, der kommer ekstra træning her flg dato og tid hurtigst muligt.     Mvh Lone 

Kæphestene er ved at blive malet og pyntet , da rytterne får dem udleveret i rå-udgave og står selv for at pynte dem. Denne udgave har tage HER rytter  Sabrina udsmykket og det tog hende 14 dage om at få den så super flot 🙂


Flot 5 plads til DM spring pony 

HER havde denne weekend pony spring rytter Sofie Bucka  til start ved udendørs DM i Vilhemsborg , det var på hendes 2´er pony Kinea. De started fredag  ud med 1 kval i MA** med at have en super flot nul runde som gav dem en 5 plads i klassen. Lørdag var det 2 kval S* , her havde de en bom på først spring , da Kinea desværre valgte at bruge tid på at lave et toilet besøg end at løfte benene :-).. Sofie bevarede hovedet koldt, og kom super flot igennem runden og endte med de 4 fejl. I klassen blev de placeret som 1 uplaceret dvs nr 7 . Det gjorde faktisk at efter disse 2 runder var Sofie og Kinea kvalificeret til at ride finalen… dette var et meget stort og helt uventet resultat , da Sofie´s mål inden start fredag var at komme videre til 2 kval. Kinea og Sofie stiller til start i finalen søndag som er S** med totalt  4 fejl ( man tager sine fejl med videre ) og på det tidspunkt er der 1 rytter der har nul fejl , 4 rytter der har 4 fejl som Sofie , dvs pt ligger Kinea og Sofie på en delt anden plads , hvor alt kan ske i finalen. Banen er høj og teknisk svær, men igen rider Sofie og Kinea ind på banen ( denne gang med endnu flere sommerfugle i maven 🙂 ) de får en kanon runde, med et ærgelig  stop på en tripel bar, men Sofie har lært og trænet meget i at man skal kæmpe og tro på det til det sidste , både fra hendes tid som dressur rytter hvor hendes træner Belinda ALTID sagde til Sofie , husk altid næste øvelse giver en ny karakter ,og som hendes  spring træner Thomas Sandgaard siger fokuser på næste spring , da det ikke er slut før du er igennem hele banen 🙂 Dette gjorde Sofie til bravour og ender med total 9 fejl for alle disse 3 DM klasser , dette rakte til en helt fantastisk og helt uventet 5 plads til DM for kategori II ponyer. De 3 først placeret kom ind til præmie overrækkelse og de efterfølge 7 placeret kom ind og red æresrunde banen rundt for et stort og dejlig klappende publikum, en oplevelse Sofie ALDRIG glemmer. Tror ikke at Sofie helt har fattet det , men det varmede hende total meget at få sådan en varm modtagelse af HER folk , da hun meget træt sammen med hendes forældre ankom til rideskolen.  Der forstod Sofie at det var noget specielt hun havde lavet af  præstation denne weekend , og som hun sagde hvor er det fedt at være en del af en rideskole som HER med sådan en modtagelse og opbakning af HER folk på stævne pladsen i Vilhemsborg , på sms og  facebook osv  🙂 🙂  Sofie og hendes forældre siger 1000 tak til alle jer der bakkede op på den ene eller anden måde  !   

Klubben ønsker  Sofie Bucka tillykke med det flotte resultat ved DM 

På vegne af medlemmerne af og bestyrelsen for HER ønskes Sofie Bucka og hendes familie stort tillykke med den flotte 5. plads ved DRF mesterskab i springning for ponyer på Vilhelmsborg Kat. II (DM).

Vi er særligt stolte af, at det er en af vores Herning Elite ryttere, der har opnået dette imponerende resultat efter utrætteligt træningsarbejde såvel i rideklubben som ved hendes personlige træner. Alle som kender familien Bucka ved, at de har lagt mange timers arbejde i at nå dette foreløbige højdepunkt i Sofie’s karriere som ponyspringrytter. Det bliver spændende at følge Sofie de sidste 1½ år af hendes ponytid med de 2 ponyer Kinea De L’aumont og Mosstown Smirnoff.  Mvh   Jesper Ejlersen  / HER Formand 


Ærespræmie ved børnedyrskuet :

Eva og Helena Ejlersen deltog den 10 aug ved Aulum´s børnedyrskue med deres 3 pony BillyBoy og de kom hjem med en flot ærespræmie 🙂  I  ønskes begge  tillykke af HER


Stævne resultater Ponyugen 2013:

Hvad er Ponyugen???

Ponyugen er et klub stævne, som Hammerum Rideklub har fundet på. Da de syntes, der manglede et stævne i sommerferien, de syntes  at det kunne være fint med et stævne for de yngre og knap så rutinerede ryttere, som endnu ikke er klar til de store distriktsstævner. Ponyugen er et stort udvidet klubstævne kun for ponyer, hvor børnene kan hygge sig med deres ponyer og møder en masse jævnaldrene med samme interesse.
Det kan varmt anbefales at stille op til dette stævne…. det giver rigtig mange gode oplevelser for hele familien. 
HER havde  igen i år rytter afsted til stævnet både i dressur og spring. De var faktisk så super seje at de red/ sprang så mange placeringer hjem til HER at vi blev den 3. mest vinde klub !!!! Skovly vandt med 108 point , Ikast som 2 med 54 point og HER nr 3 med 53 point 🙂 Alle dressur rytterne og deres forældre  er meget taknemlige for at Rikke Bondesen var der 100% for at hjælpe og støtte dem under hele stævnet …. og jeg vil sige til jer rytter , jeg ved fra Rikke Bondesen at hun er pave stolt over at i har været så dygtige alle sammen og hun syntes det har været en kæmpe fornøjelse at være til Ponyuge med jer  🙂 
 
– Onsdag var Helena Ejlersen  i ilden på dressur siden  i LC1 på sin 3 pony Billy Boy de fik en super flot 2 plads med 69,2 % ( foto 1) Igen idag torsdag var de afsted og man må sige at de lige havde fået ekstra fin pudset formen til idag , hvor de igen red LC1 , de gjorde det endnu engang helt fantastisk sammen,  denne gang blev de placeret som nr 1 og de red til 73,75 % … ( foto 2 ) Helena og Billy B var fredag med i hold dressur hvor HER holdet red en super flot 4 plads hjem . Her red Helena LC2 til 68,4 % , derud over var  Josephine Rathje og hendes 2 pony Goldie  de red LD2 til 68,33 % , Nikoline Kronhammer  og hendes 1 pony Karim de red LB1 til 68,03 %  og Celina Kristoffersen på 1 ponyén Candy de red LC1 til 63,95 % ( foto 3 ) 
 
– Josephine Rathje og hendes 2 pony Rosengårdens Nathowra ( bliver kaldt Goldie ) blev i LD2 med 68,889 % super flot nr 2 , så de 2 sammen har også bare haft et helt fantastisk stævne og de vil ud over sige stor tak for Rikke´s hjælp også sige det til Julie Skov , da det jo bare er fedt at have så dygtige hjælper med til stævnet især når det er ens første stævne med ny pony ( foto 4 )  
 
– På spring siden der har Selin Senol og hendes nye 1 pony Tippy  været afsted  , det skal nævnes at dette er deres første stævne sammen… de blev flot nr 1 i LC klassen om torsdagen  og lørdag blev de igen super flot  nr 1 det var det i LB **  . Så det har bare været et kanon stævne  for dem ( foto 8 ) 
 
– Sofie Darling har også været afsted og vise hendes 2 spring ponyer frem med stil , onsdag blev hun og hendes 3 pony Pontus nr 2 i LB** ( foto 6 ) Lørdag fik hun en nul runde i LD på hendes 2 pony Pinkie og på Pontus i LB** blev de nr 4  ( foto 5+6)  
 
– Celina Kristoffersen og 1 pony´en Candy var ikke kun ude og vise hvor dygtige de var i dressur de var lørdag også afsted for at springe og det ville de bare , da de i ULD fik en nul runde og i LC blev de super flot nr 1 og med hele 2 sekunder ned til nr 2 ( foto 7) 
 
Klubben ønsker rytterne stort tillykke med de flotte placeringer … 

 Ny instruktør på  HER ´s mikro-hold :

Ny instruktør på mikro-holdene – rigtig stor tak til Else, velkommen til Julie…  

Igennem flere år har Else Pliniussen været det første ansigt nybegyndere stiftede bekendtskab med, når de startede til mikro-ridning i HER. Som fast instruktør på mikro-holdende har Else taget vel imod de nye ryttere og deres familier og introduceret dem til heste verdenen. Et af formålene med mikro-holdene er, at rytteren og rytterens familie bliver trygge ved ponyerne både på staldgangen og under ridning, samt finder ud af om det med heste og ridning overhovedet er noget for dem. Med sin imødekommende og hjælpsomme facon har Else gennem årerne hjulpet utallige ryttere med at finde glæden i sporten. HER er meget taknemmelige for hendes store indsats, men Else rider ikke selv og mangler derfor den tekniske baggrund for at undervise kommende ryttere. 

I tråd med bestyrelsens ønske om at vægte det sportslige samt det presserende behov for at optimere driften på HER, foretages der som annonceret ændringer i den daglige arbejdsfordeling. En af ændringerne er, at “stald-Julie” (Julie Marie Grøndahl Jensen) som en del af hendes faste arbejde overtager mikro-holdene efter sommerferien. Vi er meget glade for, at Julie har lyst til at træde ind i den vigtige rolle, som modtager af kommende ryttere og medlemmer i klubben. Julie er en glad og udadvendt person, der kender elevhestene rigtig godt gennem sit daglige arbejde i stalden. Hun er en aktiv og erfaren rytter, som både kan introducere nye ryttere og deres familier i omgangen med heste samt give dem den tekniske ballast for at komme videre på begynder-holdene.  Mvh bestyrelsen 


4-8-13  Weekendens stævne resultater : 

 

HER har også lørdag 3-8-13  haft pony spring rytter Sofie Bucka afsted til distrikts stævne i Louiselund Rideklub ved Haderslev , det gik super for hende her opstart efter sommerferie . På hendes 2 pony Kinea blev hun flot nr 1 i MB* og på hendes nye 1 pony Mosstown Smirnoff ( kaldes  Smirnoff ) som Sofie fik i mandags blev hun super flot nr 2 i MB* så dette må siges at være en dejlig start og nu skal der bruges mange trænings timer til for at lære hinanden godt at kende 🙂  ( foto 1+2 )   Klubben ønsker Sofie stort tillykke …


Så kom Belinda og Allan´s  baby til verden 🙂

Fredag den 2 august kl ca 19.00 kom Belinda og Allan´s baby til verden efter noget af en maraton fødsel og noget over tiden ( + Belinda valgste at give sig selv denne omgang på årets varmeste dag )  , men som Belinda selv siger baby har det ikke for fremmede at komme lidt for sent 🙂 Nej spøg til side, der kom en skøn, helt perfekt stor og dejlig søn til verden. Har netop snakket med Allan og som han siger han er nem og verdens dejligste, og når man kan sige det så kommer man hurtigere over en hård omgang 🙂 Belinda har det super godt og nyder 100% rollen som mor , lige med et ophold på patient hotellet … og der er ingen af os der er i tvivl om at lille Ditlev  har fået verdens bedste og mest omsorgsfuld mor. Vi glæder os alle på Allan og Belinda´s vegne og vi glæder os til at lære Ditlev rigtig godt at kende 🙂    Kh alle os på HER … 


Info ang. de nye prisstigninger på HER :  Så er de varslet prisstigninger på HER faldet på plads og træder i kraft pr. 1 maj 2013 , læs vedhæftet link så har i alle indformationer omkring dette    Prisstign..  mvh Bestyrelsen


Opslag til alle opstalder på HER :    Kære alle opstalder på HER venligst læs følgende opslag     Kære opstalder på HER folde (1)   Mvh Lone , Belinda og bestyrelsen 


24-6-13 Weekendens stævne resultater :

HER spring træner Sarah Kroman har været afsted til Hold DM spring for heste ,og hun har været helt fantastisk dygtig da hun nemlig med hendes hold kammerater fik en super flot anden plads  i et tæt opløb i finalen, hvor Sarah og hendes hest Quecia havde hurtigste tid …. 

Klubben ønsker Sarah stort tillykke 🙂 


   16-6-13 Weekendens stævne resultater :

– HER har haft både spring og dressur rytter afsted til Regions stævne i Bording , her har Celina Kristoffersen og 1 pony Candy haft deres første udenbys stævne og de var så super gode i LD spring klassen at de indtog første pladsen , dette må vi siger er en kanon start … ( foto 1 )

Katja Jensen og hendes pony Donja havde også en flot nul runde i LE med hurtigste tid ( foto5) 

Lone Thrane var også afsted med hendes dressur hest Ariston og de var også bare seje  da de i LA bredde om lørdagen blev super flot nr 2 da de red LA1 til 66,9 % ( foto 2) Lone og Ariston forsat søndag med super ridning da de igen i LA1 blev nr 2 og denne gang med 67,3% ( foto 3 ) 

Nikoline Cronhammar og hendes 1 pony Karim var også aktion idag og de gjorde det helt fantastisk i  3 afd af Regionscuppen i dressur pony da de nemlig vandt med 66,96% i LB1 ( foto 4 ) 

– HER har også haft pony spring rytter Camilla Andreasen og hendes 1 pony Cesar til Distrikts stævne i Hedensted og lørdag fik de en super flot 1 plads i LB* og til dette stævne fik de deres 5 nul runde i LB som gjorde at de om søndagen måtte starte LA. 

Klubben ønsker rytterne stort tillykke med de flotte placeringer ….


Amra, Freja, Anna Sofie  og Frederikke nyder elev hesten Mormor til Liv i S. Anlæg den 15-6-13 , som blev afviklet mere eller mindre inden den kæmpe regnbyge kom … HER vil gerne sige stor tak til alle hjælper denne dag 🙂 

HER  rytter Mette Sandgaard distrikts mester 

Idag til distrikts stævne i Brande blev HER spring rytter Mette Sandgaard og hendes hest Viana distrikts mester for senior, dette mesterskab blev afviklet i klassen MB* , dette er et super flot resultat for Mette og hendes hest, og jeg ved fra Mette at hun selv er super stolt , da dette mesterskab kom uventet , men selvfølgelig glædeligt , da det altid er dejligt når det hårde arbejde bære frugt  🙂 

Klubben ønsker Mette rigtig stort tillykke med denne flotte præstation …. 


9-6-13 Weekendens stævne resultater :

 

– HER har haft rytter afsted til regions stævne i Vildbjerg og her har pony rytter Clara Holm som har halv part på vores elevpony Malaco fået en super flot 4 plads i LD2 hvor de red til 66% ( foto 1)

HER havde også 5 seje piger til samme stævne  der sprang nul i LE sløjfespring  fra venstre er det Katja Jensen på privat pony de sidste 4 piger sprang på nogle af HER elev ponyer – Clara Holm – Sille Rix – Marie Schleicher – Josephine Rathje ( foto 2+3 )

og Hossein Ahmadi på Rahkan som han har halv part på de sprang lørdag også nul i LE ( foto 4)  Julie Ann Baker havde også en flot nul runde i LE for hest på vores elevhest Bubber  

og de blev efterfølgende flot nr 1 i LD ( foto 5 +7 )

 Stephanie Horn som har halvpart på vores elevhest Bubber blev flot nr 2 i LD bredde de red til 71,7 % ( foto 6)

– HER har også haft rytter afsted til distrikts stævne i Brande og der har pony rytter Emma Lyngsø i dressur på hendes 1 pony Nemo fået en flot 3 plads i LA2 hvor de red til 68,1% ( foto8 ) 

Klubben ønsker rytterne  stort tillykke med de flotte præstationer ….


STOR TAK :

HER vil gerne have lov at sige rigtig stor tak til en fantastisk opbakning til vores arbejdslørdag den 1-6-13 , at vi kan samle 70 mennesker med så meget god karma og energi det er bare så dejligt at opleve … 🙂 og skønt at se alt det der blev lavet denne dag…. ! 


2-6-13 Weekendens stævne resultater :

* HER har denne weekend haft Sofie Bucka og hendes 1 pony Kinea til spring Lands stævne i Stevensstrup Rideklub som ligger ved Randers. De har haft et super stævne da de ud af de 4 klasser de stillede op i fik 2 placeringer som var flg : nr 6 i MB * og nr 4 i MB**  ( foto 1) 

* HER har også haft heste spring rytter til Lands stævne i Viborg og flg har fået placeringer :  Sarah Kroman nr 15 i LA* på hesten Quiet Flame ,  Mette Sandgaard nr 20 i LA**  +  nr 13 MB * på Viana.

* HER har også haft rytter afsted til regions stævne på Kærbo rideklub og der har vores spring rytter Selin Senol på hendes 2 pony Talido fået en flot 2 plads i LD ( foto 2 )  Sofie Darling har også været sej idag til samme stævne nemlig på hendes 3 pony Pontus da i LC fik en flot 2 plads ( foto 3 ) Katja Jensen har også været afsted med hendes nye 2 pony Donja , de har kun redet sammen i 5 dage , så super flot at de fik en 2 plads i LE ( foto 4)

HER havde også dressur rytter afsted til stævnet i Kærbo og her gjorde pony rytter Nikoline Krohammer og hendes 1 pony Karim det helt fantastisk , da de vandt 2. adf. af regions cuppen med 69,2 5 i LC3. ( foto følger ) 

Klubben ønsker alle rytterne stort tillykke 🙂


26-5-13 Weekendens stævne resultater :

* HER har haft heste spring rytter til distrikts stævne i Boller og der har Sara Kjer og hendes hest Evita  haft en flot nul runde i ULB** ( foto 2 )

* HER har også idag haft pony dressur rytteren Laura Røn afsted til distrikts  stævne i Vasehus Rideklub på 1 pony ´en Kalido og de blev i LA4 flot nr 2 med 67,8 % ( foto 1)

Klubben ønsker rytterne stort tillykke…  ( håber der er flere der vil mail deres stævne placeringer + foto til at blive lagt på nettet , se ovenstående link ang dette 🙂 ) 


20-5-13 Weekendens stævne resultater :

* HER har idag haft pony dressur rytteren Laura Røn afsted på 1 ponyén Kalido til distrikts stævne i Skåde Rideklub  og de gjorde det super godt i LA2 hvor de blev nr 1 med 70,1 % ( foto 3 ) 

* HER har haft rytter afsted til dressur regions stævne i Højris Rideklub og der har Nikoline Crohammer og hendes 1 pony Karim været rigtig dygtige idag da de vandt LC2 med 75,68% og vandt derefter også LC3 med 76,25%  man må sige det er en super start på pinsen … ( foto 1 ) Jesper Bramming og hesten Marquis har også været til pinsestævne i højris mandag d. 20, det blev til en 0 runde i LD metode B0 med den hurtigste tid, og i regionscuppen red de også LD her blev det til 4 fejl, og dette rakte til en 2. plads

* HER har også haft pony spring rytter til distrikts stævne i Kolding Rideklub , og der har Sofie Bucka og hendes 1 pony Kinea været i aktion i en enkel klasse MB** og de fik en super flot 2 plads, så de er også kommet godt ind den fantastiske solrige pinse…. ( foto 2 ) 

Klubben ønsker alle  rytterne stort tillykke ..


 16-5-13  Dygtige rytter :

Igår den 15-5-13 var der en del dygtige HER rytter der tog deres prøve i ryttermærke , ud over at de har lært meget omkring almen viden med heste , er der også nu en del af dem nu kan få lov at deltage ved distrikts stævner. 

Jeg ved at rytterne som har fået undervisning af Lone Thrane også gerne vil have lov til at sige STOR TAK til hende for hendes tålmodighed+ alt den tid hun brugt for at lære dem alt det som det kræver at tage denne prøve. 🙂 

Klubben ønsker dem alle stort tillykke med prøven 🙂 


11-5-13 Weekendens stævne resultater :

HER har idag pony spring rytter Camilla Andreasen og hendes 1 pony Cesar,  til distrikts stævne i Morsø Rideklub, her gjorde de det super godt i klassen ULB* da de kom nul i gennem runden og med hurtigste tid .

Til samme stævne med bare i dressur var pony rytter Emma Lyngsø og hendes 1 pony Nemo også afsted , de gjorde det så godt i LB3 at de fik en 4 plads med 68,9 %  

Klubben ønsker rytterne  stort tillykke 🙂 


HS HESTEPRAKSIS har ændret besøg til lige uger  

Dette super tilbud er trådt i kræft , men HS  har ændret det til , at det bliver mandag i LIGE uger de kommer . Næste gang de kommer er nu på mandag den 15 april  , og den liste i skal skrive jer på hvis i har brug for dyrlæge , vil hæge på porten ind til den mellem ridehal  Mvh Lone  

( klik på siden for at se i stor )  

 


  HER på Facebook :7. april 2013 er der oprettet en åben gruppe for Herning Rideklub på Facebook. Alle med interesse i og relation til Herning Rideklub kan blive medlem. Gruppen er tænkt som en elektronisk opslagstavle for HER, hvor alle er velkomne til at bidrage med opslag, links og billeder fx. efterlysning af foldmakker, køb/salg af brugt udstyr, kørelejlighed til stævner, et sjovt / sødt billede af en hyggelig stund på HER – eller hvad I nu synes hører hjemme på en opslagstavle. HUSK: Jo flere der bidrager med noget i gruppen – jo sjovere bliver den at følge med i 🙂 Gruppen skal afspejle det sociale liv i klubben og har INTET med den daglige drift at gøre, hvorfor alle henvendelser omkring dette uændret skal ske til den daglige ledelse eller bestyrelsen.     Mvh HER 


5-5-13 Weekendens stævne resultater

En masse HER rytter har været med til vores mini forårs stævne denne her weekend og fået en masse flotte resultater i hus , på dette her LINK  kan i se foto af alle vinderne 🙂  på dette her LINK  placering mini stævne 2013 kan i se navne og resultaterne på alle de dygtige placeret rytter. 

 HER pony spring rytter Sofie Bucka har været til Landsstævne i Nordsjælland nærmer beskrevet i rideklubben Capacity , her var Sofie og hendes 1 pony Kinea , helt kanon i klassen MB* om fredagen, da de endte med at løbe med en super  flot første plads i en klasse med 54 starter 🙂 så det må man sige var en fantastisk start for Sofie og Kinea  på udendørs stævne sæsonen ( foto 1) 

Klubben ønsker alle rytterne stort tillykke … 


27-4-13 Weekendens stævne resultater :

– Laura Røn har været afsted til Pony dressur distrikts stævne ved Varde med 1 ponyén Kalido ,dette var deres første stævne sammen i år , da Kalido har haft en skades periode , så er det bare super fedt at kunne skrive at Laura rider Kalido super flot og  de opnår  64,68 % i LA4 , dette rakte til en flot 5 plads. ( foto 1 ) 

– HER har også haft både pony og heste dressur rytter afsted  til klubstævne i Spjald og der har de også fået nogle flotte resultater med hjem :

Nikoline Cronhammer med hendes 1 pony Karim blev i LC-bredde nr 1 hvor de red LC2 til 71,82% og de blev også nr 2 hvor de red LC3 til 73,75 % ( foto 2)

Kamilla Bach og hendes hest Supreme har også været rigtig dygtig idag , i LC bredde for hest red de LC2 til 69,5% og blev nr 2 + de blev også nr 5 i samme klasse hvor de red LC3 til 65,4% ( foto 3) 

HER ønsker alle rytterne stort tillykke med deres flotte resultater 🙂 


Opslag til alle opstalder på HER :    Kære alle opstalder på HER venligst læs følgende opslag     Kære opstalder på HER folde (1)   Mvh Lone , Belinda og bestyrelsen 


Sarah Kroman udvider forretningen

Efter et år som selvstændig går det så godt for forretningen at der nu er behov for større og bedre staldfaciliteter til Sarah’s heste. Det er lykkedes Sarah at indgå aftale om at forpagte et sted mellem Silkeborg og Bjerringbro  kun ca. 60 km fra Herning, så pr. 01. maj flytter hesten ud af laden. Sarah fortsætter naturligvis som underviser på HER. 

“Herning Rideklub er glade for at vi har kunnet hjælpe Sarah i gang med hendes karriere som selvstændig, og er stolte af det går så godt for hende. Selvom skiftet naturligvis betyder at Sarah vil få mange færre timer på Godsbanevej vil hun fortsat have sin regelmæssige gang i rideklubben til gavn og glæde for vores medlemmerne. Til gengæld bliver der bedre plads på foldene og i ridehallerne som har været hårdt belastet i en periode.”    

“Jeg har været glad for at have mine heste i Herning Rideklub, men jeg må erkende at tiden er kommet hvor jeg har brug for mere plads og bedre faciliteter. Jeg ser frem til at fortsætte springundervisningen i Herning, jeg er er rigtig glad for samarbejdet med ryttere og klubben.” 

Som led i omlægningen overtager Tania springundervisningen med elevheste, men undervisningen vil blive tilrettelagt i tæt samarbejde med Sarah 

Yderligere oplysninger om springundervisningen kan fås ved Belinda & Sarah. 


21-4-13 Weekendens stævne resultater : 

* HER har denne her weekend haft heste spring rytter til Landsstævne i Vilhemsborg og der har Sarah Kroman været i aktion op til flere gange alle dage og til og med lørdag er det blevet til flg. flotte placeringer :

Klasse kaldet Youngster blev hun nr 5 + 6  på Cristo  og  Ma* på Quecia blev hun nr 11.  Idag søndag slutter Sarah lige stævnet af med at spring S* på Quecia og de er så seje at de får en super flot 5 plads…. ! Dette ridt  hvor de i hovede runden var nul som  er  kvalifikation kravet til at spring udendørs DM som foregår midt maj . Denne præstation er i en klasse for sig , det er bare helt FANTASTISK FLOT GÅET af dig Sarah og hele HER  klubben ønsker dig MANGE GANGE TILLYKKE og du har så meget fortjent at det lykkes for dig idag at opnå at komme med til DM  🙂  ( foto 2 er et foto fra deres sidste stævne som var  i Belgien, det viser hvor seje de er sammen !!!  ) 

 Til samme stævne har Clara Lier Koppelhus også været afsted , det var hendes første Landsstævne på hendes nye hest Flying Quelando og de gjorde det også super godt da de blev nr 17 i MB* .

* HER har også haft pony dressur rytter til klubstævne i Hodsager idag og der blev Helena Ejlersen og hendes 3 pony Billy super flot nr 1 i LD1 med 68% og igen flot nr 3 i LC1 hvor de red til 65,85% ( foto 1 ) 

Klubben ønsker alle rytterne stort tillykke med deres flotte præstationer …


13-4-13 Weekendens stævne resultater :

Rebbeca Fransen og hendes 1 pony Showmann har været til dressur distrikts stævne i  Billund og gjort det super godt i LA1 hvor de red til 64,9% dette rakte til en flot 5 plads. Dette var rigtig rart for Rebecca og hendes pony da mange gange i år når de har været afsted har de været  lige ved og næsten med at få placering , så er det jo bare super dejligt at idag lykkes det for dem 🙂 ( foto 1 )

Klubben ønsker Rebecca stort tillykke .. 


Stor velkommen til alle de nye opstalder på HER

 Vi ” gamle opstalder ” på HER vil rigtig gerne have lov at sige stor velkommen til alle jer nye opstalder ….  vi håber meget at i alle er faldet godt til 🙂 og husk at vi alle står klar til at hjælpe med at besvare på spørgsmål i har eller noget i skal have hjælp til for at finde ud af  ” rytmen” på HER 🙂 

Ang. de stier der er på ruten ud i ” skoven” ( stien langs sygefold 3) da er det meget vigtig at i nye ved besked om at den først sti på venstre hånd er forbundt at bruge , da stien er farlig pga mose jord …. Er du i tvivl om hvor det er så spørg endelig 🙂 Og husk man må heller ikke skridte inde i parken dette er også meget forbudt.. 

Rigtig god sol weekend til alle…


7-4-13 Weekendens stævne resultater :

– HER har haft både pony og heste dressur rytter til regions stævne i Højris rideklub i Ikast og både det gode vejr med solskin og nogle flotte præstioner var med dem 🙂 Lørdag blev det flg. placeringer :

Janni Arnoldsen blev på hesten Kadisha super flot nr 1 i LD2 hvor de red til 67,22 % ( foto 1)

Kamilla Bach blev på hendes hest Supreme blev også flot nr 1 i LC2 hvor de red til 70,43 % og de forsætter med at gøre det super godt da de i LC3 red til 70,83% og det rakte til en flot 3 plads. ( foto2)

– Selin Senol har været afsted til spring venskabsstævne i Billund med hendes 2 pony H. Talido og de gjorde det super godt da de nemlig vandt LB klassen … Dette var deres første stævne sammen, så bedre start kan man ikke ønske sig at få ( foto 3) 

– HER har også haft både hest og pony spring rytter til distrikts stævne i Ringkøbing denne her weekend og der har Line Foldager på hendes hest Ludo Ask haft en flot nul runde i ULB* 

Alle rytterne ønskes rigtig stort tillykke af klubben 🙂 


Påskehygge i solskin på HER 

Så kom der endelig følelsen af sol og varme …. hygge har vi jo altid masse af på HER . Men det er nu skønt når det bliver med hygge på en bænk i solen , med kage og kaffe 🙂 


Påske ride lejr på HER 

I kan godt se der er dømt lejr hygge på HER 🙂 

Klubben ønsker rytterne og de 2 trænere Rikke og Kamilla rigtig god påske og ride lejr 🙂  


24-3-13 Weekendens stævne resultater :

– Denne her weekend har HER heste spring rytter været til distrikts stævne i Skårupgård Sportsrideklub , og der har HER´s  spring træner Sarah Kroman fra  fredag til og med søndag  været ude og vise HER flaget 🙂   fredag  blev hun på en af de ungheste hun har i ridning flot  nr 3 i LB** og en nul runde i ULB* . Sarah var afsted igen lørdag med nogle af de andre heste hun har i ridning . Igen lørdag var Sarah i kamp humør , da hun kom hjem med flg. placeringer : Nr 9 i LA* på hesten Claudius, flot nr 2 i MB* på hesten Chagall og så kom dagens højeste klasse MA* her gør Sarah det kanon da hun bliver nr 1 på hesten Quecia og nr 3 på Chagall . Så kom Sarah til søndag og der kom hun igen hjem med  flotte placeringer : På hesten Christo nr 1 i LA* og LB** nr 2  , på hesten Dias nr 7 i LA* . Man må sige at Sarah har haft en travl weekend , 3 stævne dage på samlet 7 heste ialt  🙂 ( foto 2 ) 

– HER har også haft  dressur rytter afsted  til regions stævne i Skjern  og her har Helena Ejlersen været afsted om lørdagen med hendes 3 ´er pony  Billy Boy og de var bare seje , da de fik en flot delt første plads i LD bredde med 70%  og i LC bredde blev de nr 2 med 68,3 % ( foto 1) …

Klubben ønsker rytterne stort  tillykke med placeringerne … 


17-3-13 Weekendens stævne resultater :

– Denne her weekend har HER rytter til start ved Regions stævnet i Ikast ,og idag foregår det i dressur . Der har vores unge pony rytter Helena Ejlersen været afsted med hendes nye 3´pony Billy Boy , dette var deres første udenbys stævne sammen og dette taget i betragtning er det super flot at de kommer hjem med en 3 plads i LC1 hvor de red til 62,5 % . ( foto 1) 

Vi fik ligeledes  vores pony rytter Malou Høegh øverest på på podiet, da hun sammen med hendes 2´er pony Zioux bliver super flot nr 1 i LB2 med 70% ( foto 2 ) 

Så kom HER heste rytterne på banen og de ligger super godt fra land , da Kristina Manly på hendes hest Laki blev flot  nr 2 med 67,91 %  i klassen LC1 og Camilla Bach på hendes hest Supreme blev  flot nr 4 med 66,25% i samme klasse. Camilla Bach forsatte det flotte ridt på Supreme  i deres næste klasse som var LC2  hvor de fik en flot 3 plads hvor de red til 65,65% (foto 4)

Idag søndag har  nogen af  HER´s  spring rytter været til stævnet i Ikast og flg. pony rytter kom hjem med super præstationer og  placeringer : 

Sofie Darling på hendes 3 pony Pontus blev flot placeret som nr 2 i LB* og derefter nr 1 i LB** ( foto 3 )

Merethe Jeppesen har også været afsted på 1 pony´en Candy og de fik også en flot 1 plads med hjem i klassen LD ( foto 5) 

Klubben ønsker alle  rytterne stort tillykke … 


5-3-13  HER ryttere i fine artikler i Hest & Rytter :

Igen denne her månedes udgave af avisen Hest & Rytter er der artikler hvor HER pony rytter bliver omtalt , og med flotte foto´er  . Der er et super flot indslag fra vores eget Pony dressur Landsstævne , hvor Julie Skov på hendes 2 ´er pony Jo Morgang gjorde sig meget flot bemærket under kyndig træning af vores egen dressur træner Belinda Jeppesen . Dette stævne var Julie´s første Landsstævne ,og især til sådan en ” prøvelse ” er det fantastisk at vi i HER har så dygtig og erfarende træner som Belinda , der altid er klar til at hjælpe og støtte sine rytter . I kan se hele artiklen i Hest & Rytter avis som i kan finde i rytterstuen , men her har i en lille for smag 🙂  ( foto 1 )

Den anden artikel er fra Pony spring Landsstævne i Vejle hvor vores pony spring rytter Sofie Bucka på hendes 1 pony Kinea fik en flot placering som nr 6  i MB* .  Også her kan i læse hele artiklen i Hest og Rytter  ( foto 2) 

 ( klik på siderne for at se i stor ) 


2-3-13  Weekendens stævne resultater :

HER har denne her weekend haft pony spring rytter Anne M Grout til distrikts stævne i Brande , hun gjorde det super godt da hun i ULC  på hendes 2 pony Fire Fly havde en flot nul runde og endda i 2. hurtigste tid…  Dette her er deres første stævne sammen efter 11 måneders skades pause med Fire Fly. Så det er bare så fedt at de sammen idag havde så super god stævne  start 🙂 ( foto 1 )

Klubben ønsker Anne stort tillykke… 


 24-2-13 Weekendens stævne resultater :

– HER spring rytter er allerede afsted fredag til stævner denne her weekend , vi har bla. heste spring rytter afsted til distrikts stævne i Vilhemsborg , nemlig til Århusmesterskaberne .Der har Mette Sandgaard idag været helt fantastisk og fået flg. placeringer :  nr 5 på hendes hest Viana i MB* og bagefter gik de ind i MA* og blev flot nr 3 . Mette  red nul i ULB*  på hesten Feodora , dette er kun Feodora´s andet spring stævne og de sprang også ULA* sammen idag og gjorde det super  flot med kun 8 fejl …  

– HER har også pony spring rytteren Sofie Bucka afsted til landsstævne i Vejle,  fredag havde hendes 1 pony Kinea og Sofie en flot præstation i MB**hvor de fik  en placering som nr 6 .  ( foto 1 ) Sofie havde til stævnet sit første landsstævne på hendes 1 pony Luna og de sprang MB* hvor sammen fik sammen en flot nul runde. 

– HER har også haft pony spring rytter afsted  til regions stævne i Hammerum , der har Sofie Darling på hendes 3 pony Pontus været super gode idag da de sammen vandt både LB og LA klassen ( foto 2 ) 

Idag søndag har Selin Senol på 3 pony´en Miss Anton været afsted til spring stævnet i Hammerum og gjort det super godt i LC hvor de fik en super flot 3 plads ( foto 3) og i LB havde de en og super runde med ærgerlig stop på sidste spring.. 

– HER har også haft heste dressur rytter til regions stævne i Ringkøbing om lørdagen , der har Lone Thrane på hendes hest Ariston været helt suverænt da de i LA bredde ( 1+2+3 ) red LA1 68,07 % og fik en super flot 1 plads  ( foto 4)  

– HER har også haft pony dressur rytter til distrikts stævne i Brande og der er Julie Skov på hendes 2 pony Morgan netop blevet super flot nr 1 i LA6 hvor de red til 68,157% .. ( foto 5 ) 

Klubben ønsker alle  rytterne stort tillykke med alle de flotte resultater denne her weekend … 


HER Fastelavn stævne 2013 :

Igen i år fik HER afholdt et super fastelavn stævne endnu engang takke været Rikke Bondesen og Lone Thrane … Mange tak for jeres store frivillige  indsats igen i år 🙂  Også stor tak til alle hjælper…. ! 

Det var igen i år fedt at se så mange udklædte og alt det der var blevet gjort ud af det , især af jer søskende / børn der var mødt op til at være med til at slå katten af tønden om lørdagen  🙂 

Foto´et er af de super seje deltager i Fastelavns kvadrillen 2013 hvor vinderne blev Julia Ann Becker og Stephanie Horn ( til højre ) bedømt af dommeren . Bedste udklædte  blev Rikke Nielsen og  Janni Arnoldsen ( til venstre)  kåret af det talt stærkt publikum , der var mødt op 🙂 Her er et Link til mange flere foto´s fra stævnet 🙂 


17-2-13  Weekendens stævne resultater :

– HER har haft heste spring rytter til distrikts stævne i Skive og der har Mette Sandgaard fået flg flotte placeringer  :

LB* nr 7 på hesten Feodora  og nul runde i ULB * på hesten Alticante og de gjorde det i klassen hurtigste tid 🙂 

– Alle de flotte resultater fra vores eget Fastelavns stævne vil følge senere når stævnet er over , og det kommer på nettet i en samlet resultatliste.

Klubben ønsker rytterne  tillykke med de flotte resultater .. Vinterhilsen fra HRV + Klubnyt  fra HER :

Vinterhilsen fra HRV-2013  Som noget nyt vil jeres kontingent opkrævning til Herning Rideklubs Venner ske via opkrævningen til rideklubben, og ønsker man ikke at støtte HRV skal man blot fratrække kontingentet ved betalingen. Læse mere omkring dette på denne her  klubnyt hilsen fra HER    Klubnyt Herning Rideklub .

Vi håber at endnu flere af jer vil støtte HRV i år 2013 , da deres støtte og arbejde for HER er til stor gavn og hjælp for HER  …. og vi skylder alle dem et rigtig stor tak for år 2012 . 


5-2-13  Nu kan du tilmelde dig til Ryttermærke 3 :

( Klik på siden for at se i stor )


Vinter hygge på HER med Jeppe 🙂 


4-2-13   EN LIVSBEKRÆFTENDE DAG MED SUCCES i RIDEFYSSEN

Fredag d 1. februar holdt vi stævne i ridefysioterapien. Arrangementet startede kl 9.30 og sluttede kl 16.30. Der var en fantastisk tilslutning med 55 ryttere. Det blev en rigtig god dag med stor opbakning fra rytternes familie og venner, mange havde lavet dagen til en hyggedag og de gav sig god tid i rytterstuen bagefter. En enkelt rytter havde heppekor og banner med! Der var en fantastisk stemning.

Der blev taget mange billeder, som vil komme her på siden i løbet af ugen 🙂 

Som arrangør er tak kun et fattigt ord til alle de frivillige, som gjorde denne dag mulig. Vi er meget rørte over alle de halvparts ryttere, som brugte deres torsdag aften på at gøre hestene stævne klar. Det var enormt flot!

Også tak til Rikke, som stillede sig til rådighed som dommer hele dagen, til skriverne og til alle jer, der sørgede for at gøre hestene klar og føre dem rundt på banen og til Annita som stod i kiosken hele dagen.

TAK   Kh    Lise og Lone  🙂 


3-2-12 Weekendens stævne resultater :

* HER har haft både pony og heste dressur rytter afsted til Regions stævne i Hammerum denne her weekend og de har det utrolig flot , flg. har indtil nu fået placering ( da stævnet først slutter ca. 22,40 i aften , så der kan nå at ske meget endnu 🙂 

– Malou Høegh blev super flot nr 2 i hendes først LA1 og det er på hendes 2 pony Zioux de red til 68,62 % ( foto 4 )

– Kamilla Bach blev flot nr 1 i LD2 på hendes hest Søndermarkens Supreme de red til 71,11 % og i samme klasse blev Belinda Elmholt Jeppesen på hesten Onyska flot nr 2 med 70,56 % (foto 1 ) 

– Kamilla Bach blev ligeledes flot nr 2 i LC1 igen på hendes hest Søndermarkens Supreme de red til 67,09 % ( foto 2 ) 

* HER har også haft heste spring rytter afsted til stævne i Silkeborg og mange af dem har også gjort det super godt og flg placeringer er kommet i hus 🙂

– Sarah Kroman blev i LB* nr 7 på hesten Fresia Kilen og i samme klasse blev hun nr 10 på hesten Ringsgaards Dias .

– HER har også haft pony spring rytter til Regions stævne i Holstebro og der blev Helene Kjer super flot nr 3 i LC på hendes 1 pony Nicki ( foto 3 ) 

Klubben ønsker rytterne rigtigt stort tillykke ….


 2-2-13 HER ryttere har taget ryttermærker : 

Denne her weekend har en del HER rytter været til ryttermærke prøve 2  og de var alle rigtig dygtige og bestod deres prøve… 🙂

Følgende rytter tog rytter mærke 2 :

Christine Fagerlund, Frederikke Linneberg, Sabrina Ahler, Amanda Meldgaard, Josephine Ratjhe, Louise Hagelskær, Ida Svendsen ( foto 1 )

Amra Gunic , Stephanie Horn , Hossein Ahmadi , Lærke Bang , Xenia Ahm, Emilie Lützen, CelinaKristoffersen ( foto 2 )

Klubben ønsker alle rytterne rigtig stort tillykke …. 


3-2-12 HER pony spring rytter med i DM finale :

Denne her weekend afholdes der for første gang nogenside , indendørs danmarks mesterskab ( DM)  for pony spring.  Kravet for at komme med i DM klasssen, er at du er B-rytter og har gennemført en MA til et Landsstævne med max 8 fejl , senest 3  dage før sidste tilmelding til stævnet i Vilhemsborg  . Dette krav opfyldte HER pony spring rytteren Sofie Bucka da hun ved hendes 2. landsstævne ( som var i Herning d. 27-1-13 ) sprang hendes allerførste MA* med nul fejl i hovederunden , og dette var så 4 dage før sidste tilmelding til DM 🙂 Dermed blev en  drøm som Sofie havde som et mål inden hendes pony tid er over om 2 år ,  opfyldt 1½ år før tid 🙂 så det  kom helt uventet denne kvalifikation og med meget kort varsel 🙂 . Fredag til stævnet gik DM første afd. for 1 ponyér hvor Sofie stillede til start på Kinea . De starter fredag formiddag med at spring MB* som en opvarmnings klasse. Sarah og Sofie aftalte hvis hun kunne mærke Kinea var der og bare havde lyst til at springe i denne fantastiske kullise , så skulle hun bevist ride fejl bane, og kun tage nogle bestemte spring , for ikke bruge  for meget energi fra Kinea . Kinea var helt klar , så Sofie valgte planen og udgår selvfølgelig 🙂 Fredag aften starter 1 afd i DM klassen så for 1 ponyer , her  er de  oppe imod et meget stærkt felt på 43 rytter , på en meget teknisk svær bane + i en højde som Sofie og Kinea ALDRIG har sprunget  sammen før til stævner  nemlig MA** ( som er en bane der er 1.20 – 1.25 cm højden ) . Da  Sofie´s træner Sarah Kroman og Sofie gik banen , kigger Sofie på banen og siger ” springene er lige så høje som Kinea og hun spøger Sarah tror du godt vi kan komme over  ” 🙂 De gjorde det og de  sprang  som en drøm hele banen rundt … og de sluttede med 8 fejl ( 2 trille bomme 🙂 ) og det pladser dem på super flot 20 plads + det gav dem en plads i finalen , da de 25 bedste ud af de 43 rytter  gik videre til finalen som blev afviklet lørdag. Så lørdag aften var de klar igen med rigtig mange nerver på da klassen gik igang , de fik en rigtig god start , men desvære på 5. spring gav det 2 stop 🙁 og så udgår man.  Sofie var oppe imod toppen af 1 ponyer / rytter  i Danmark og mange af dem har prøvet dette her  rigtig mange gange før, også til internationale stævner , så da der var gået 20 min efter denne hændelse kunne Sofie godt se at det var meget godt gået at 3. gange hun springer MA er det i en indendørs DM finale 🙂 Så Sofie og hendes forældre har kun en rigtig stor tak at give for denne helt fantastiske oplevelse som foregik i Vilhemsborg og det er til HER spring træner Sarah Kroman …  som var der og støttede Sofie 100% og mere til.  🙂  Sofie fik også utrolig meget støtte pr sms osv fra HER spring rytter / forældre, det varmede Sofie og hendes forældre  rigtig meget og man har brug for det når ens nerver bliver sat på så stor en prøve 🙂 🙂 

Klubben ønsker Sofie og Kinea rigtig stort tillykke med deres præstation denne her weekend super godt gået  … 


 

26-1-13 Julie Skov B-rytter i dressur :

Idag er Julie Skov på hendes 2 pony Jo Morgan nu også blevet B-rytter i dressur , da de til et C-stævne på Fyn idag har redet LA6 til 68,4 % og dette super flotte resultat gav dem også en flot 1 plads. 🙂 

Der er ikke mange pony rytter der opnår at blive  B-rytter på samme pony både i spring og dressur som Julie netop har gjort idag , da hun sidste år blev B-rytter i spring på  Jo Morgan . . Jo Morgang er nu B-pony i dressur 🙂  Dette er MEGA godt gået og vi i HER glæder os til at følge jer i 2013 i dressur som du har valgt at fokusere på i dit sidste pony år. 

Julie blev modtaget til ” sne-bad ” og en gang rulning i ridehallen , og jeg skulle hilse fra Julie og sige det var koldt med minus 4 grader udenfor 🙂 

Klubben ønsker Julie rigtig stort tillykke ….  også stort tillykke til din træner Belinda 🙂 


27-1-13 Weekendens stævne resultater :

– Denne her weekend har HER heste spring rytter afsted til inden dørs danmarks mesterskab i Vilhemsborg . Sarah Kroman har igår ( fredag ) fået en super flot 4 plads i klassen MB** på hesten Chang May,og lørdag  ligger hun igen ud med en flot 10 plads i MB** på hesten Soldier Boy 

– Til pony distrikts spring stævne i Ikast har Sofie Bucka på hendes 1 pony Luna lørdag  redet en flot nul runde i ULB ** . De var afsted igen søndag og der havde de igen en super nul runde og denne gang i ULA**  dette var en dejlig start sammen til  deres første udenbys stævne  sammen ( foto 1 ) 

– Til vores eget Pony lands stævne i dressur  , har Julie Skov og hendes 2 pony Jo Morgang idag ( dagen efter de blev B- Rytter/ pony ) haft deres første ridt til et Lands stævne , de gjorde det igen utrolig flot og nu  i et lidt hårde selskab end på distrikts plan , de fik en delt 8. plads ud af 15. startende i PRM hvor de fik 64,22 % …. 

Klubben ønsker rytterne  stort tillykke med de flotte resultater .. 


Fin artikel i HEST og RYTTER fra HER Pony spring stævne :

Sidste weekend afholdte HER pony spring landsstævne og fra dette stævne bringer HEST og RYTTER i netop udgivet  februar 2013 oplæg , en fin artikel fra stævnet … Vores pony spring rytter Sofie Bucka som deltog ved stævnet ,  bliver flot omtalt i artiklen og det er med super foto taget af vores egen dygtig fotograf Janni Arnoldsen 🙂 

( Klik på siden for at se i stor ) 


  20-1-13 Weekendens stævne resultater :

* Så er første roset i år 2013 til HER rytter i hus 🙂 det er Julie Skov på hendes 2 pony Jo Morgan der har været sej igår til dressur distrikts stævne i Ikast at blive flot nr 5 i PRI hvor de red til 64,75 % . ( foto 1 ) 

* Anden roset kom i hus idag til vores eget pony spring landsstævne hvor Sofie Bucka på hendes 1 pony Kinea blev flot nr 2 i MA* , dette var deres første MA til stævne , så det har været en helt fantastisk dag for Sofie , med kanon opbakning fra hjemme publikummet 🙂 ( foto 2)  

Klubben ønsker rytterne stort tillykke .


Staldtelefon
Send en SMS til staldpersonalet på tlf 23 74 75 24. I akutte tilfælde kontaktes den daglige ledelse direkte.
Find os Facebook
Herning Rideklub (side med begivenheder fra klubben) Herning Rideklub (lukket gruppe for aktive medlemmer af klubben) Opstalder på Herning Rideklub (lukket gruppe for opstaldere i klubben)
Sponsorer:

Café Fry

Companys

Danske Bank

harald nyborg

JYSK

Lindvigs Blomster

McDonald's

Miljø Foder

Sparekassen Kronjylland

Bilka

Herning Rideklubs Venner

Alm. Brand

Din lokale tømrer

Textile Logistics

Soulmate

HS HESTEPRAKSIS

Glarmester Lenz

Lind EL Teknik

Vistisen+Lunde

Miljøfoder

Bjarne Nielsen

Lind Blik & VVS

Alpi Air & Sea

Arne Poulsen

Lind Tømrer

JBS

Nermi

Selmer Transport