Herning Rideklub

Herning Rideklub er grundlagt i 1938 og dermed en af Danmarks ældste. Klubben er medlem af Dansk Rideforbund (DRF), distrikt 11/13. I dag er klubben et stort og aktivt ridecenter med næsten 70 /bokse og attraktive faciliteter bl.a. 3 ridehaller (fotos). Klubben ligger både bynært og naturskønt med direkte adgang til Knudmosen. Hos os er hesteglade mennesker i alle aldre velkomne. Socialt samvær, hestevelfærd og sikkerhed prioriteres højt. Vi har en velfungerende elevskole samt en alsidig gruppe af private opstaldere. Klubbens undervisningstilbud er baseret på Dansk Rideforbunds ATK-system og udbydes på alle niveauer i både spring og dressur. Herudover har vi en afdeling for ridefysioterapi samt en overbygning for talentudvikling, der hører under Team Danmarks eliteprogram. Vi afholder årligt flere ridelejre, kurser og interne stævner. Desuden er Herning Rideklub jævnligt vært for store stævner med deltagelse af ryttere fra hele landet.

HVAD TILBYDER HERNING RIDEKLUB?

I starten af april 2006 fik vi en splinterny ridehal , den er på 30 x 70 meter og med et dejligt højt loft.

Vi har også to andre ridehaller, den ene med en bane på 20 x 40 meter, og den anden med en bane på 20 x 60 meter. Vi har to udendørs dressurbaner på 20 x 60 meter, en udendørs springbane på 50 x 100 meter, samt 7 folde. Derudover er her masser af dejlige ridestier og adgang til store og smukke arealer med skov og mose.

Vi har et vaskehus til hestene. Der er mulighed for varmt vand. Der er også et solarium der kræver betalingskort.

Vi har endvidere etableret videoovervågning på hele rideskolen.

Herning Rideklub har åbent mandag til torsdag  fra 7.00 – 22.00 , fredag fra 7.00- 20.00 og i weekenden fra 7.00 – 19.00..

Staldtelefon
Send en SMS til staldpersonalet på tlf 23 74 75 24. I akutte tilfælde kontaktes den daglige ledelse direkte.
Find os Facebook
Herning Rideklub (side med begivenheder fra klubben) Herning Rideklub (lukket gruppe for aktive medlemmer af klubben) Opstalder på Herning Rideklub (lukket gruppe for opstaldere i klubben)
Sponsorer:

Café Fry

Companys

Danske Bank

harald nyborg

JYSK

Lindvigs Blomster

McDonald's

Miljø Foder

Sparekassen Kronjylland

Bilka

Herning Rideklubs Venner

Alm. Brand

Din lokale tømrer

Textile Logistics

Soulmate

HS HESTEPRAKSIS

Glarmester Lenz

Lind EL Teknik

Vistisen+Lunde

Miljøfoder

Bjarne Nielsen

Lind Blik & VVS

Alpi Air & Sea

Arne Poulsen

Lind Tømrer

JBS

Nermi

Selmer Transport