Tidligere indlæg 2014

Weekendens stævneresultater d. 29. maj til 1. juni. Mors.

Josephine var med til C-stævne på Morsø Rideklub og fået følgende resultater efter en lidt tøvende start:

Debut i LB2 til 67,5% og en første plads og debut i LB3 til 67,7% og en anden plads. Fornemt & Tillykke  😀

Og Lone & Tania har også gjort Mors usikker ;o) med flg. resultater: Torsdag blev det til en 5.plads for Lone og Ariston de red til 68,333 i LA1 og en 6.plads til Tania og Phalou de red til 68,148 i LA1. Torsdag blev det også til en flot 0 runde i LA* for Tania og Erik. Og endelig lørdag blev det til en 5.plads til Tania og Phalou, de red til 64,655 i LA3 😀 Også tillykke til de to ryttere – og der kan ses et billede af dem herunder.

Og så har vi fra vor medsendte udearbejder modtaget nogle dejlige stemningsbilleder fra stævnet: (tak)

Weekendens stævneresultater d. 24. & 25. maj.

Denia og Ida var til stævne på Svankjær efterskole. Der red de LC1’en til 68,54 % og LC2’en til 69,54% – og vandt begge klasser.

Det var deres første udestævne, så de var godt tilfredse 😀  

Katja og Donja har været til reg. stævne Ikast. Her vandt de LD2 med 67.22 %, og blev samlet nr 3 i micro cuppen.  😀

Sille Rix har været til regionsstævne i Haderup Rideklub. Her red hun LD1 til 72,50% og LD2 til 71,9%. Sille vandt begge klasser  😀

Klubben ønsker alle tillykke  😆


Weekendens stævneresultater d. 16. & 17. & 18. maj.

Malou & Fire Fly sprang en flot 2. plads hjem i LB1 ved distrikts stævnet i Holstebro – og det var samtidig 5. 0-runde i LB, så nu må der springes LA – Klubben ønsker held & lykke.

Ved samme stævne kom Celina & Candy også ind på en glimrende 2. plads i LB1 – her mangler vi desværre et billede, men stort tillykke alligevel.

Og Camilla har sandelig også været i Holstebro, og her sprang hun 3 fejl frie klasser i LA. Det rakte til en første plads og to anden pladser. Det betyder, at Camilla er nu klar til M-klasser – Hun får også et stort tillykke.

Weekendens stævneresultater d. 10. & 11. maj.

Sille Rix vandt LD1 med 71,7% og havde en nul runde i spring til hendes første stævne på hendes nye pony Sjors i Bording (træningsstævne )

Katja og Donja var til regionsstævnet i Hodsager idag.

Deres debut i stilspring.

De vandt både ld og lc, i begge klasser fik de karakteren 9,5 .

Josephine har været til regionsstævne i Hodsager Rideklub lørdag.

Vandt LC 3 med 68% og blev nr 2 i LB 1 med 66,79%. 

Og søndag startede Josephine LC 2 og vandt med 72,61% – Helt uden konkurrenter, kunne det se ud som  😉

Klubben ønsker tillykke  😀

Weekendens stævneresultater d. 3. & 4. maj.

 

Helena Ejlersen har haft Billy Boy og Jo Morgan med til distriktsstævne i ponydressur i Brande i den forgangne weekend. Lørdag d 3/5 red hun LB3 til 64,7% på Jo Morgan og dermed høstede de en flot 2. plads. Bagefter fik Helena en 3. plads i LA1 (68,1%) med Billy Boy (foto 1). Søndag d 4/5 opnåede Helena & Billy Boy 63,1% i deres første LA4 nogensinde – det udløste en flot 2. plads (foto 2) og samtidig blev Billy halv B-pony og Helena halv B-rytter. Familien Ejlersen siger STOR tak til HERs fantastiske og utrættelige rideinstruktør Belinda Jeppesen, som begge dage var en kæmpe støtte og hjælp for Helena på opvarmingen.

Flot comeback til Camilla Andreasen, som lørdag vinder i LA spring, til C Stævne i Brande, og søndag vinder Ørnhøj Rideklubs Springderby, 18 spring med bjerg, vandgrav og banketter.


 

Weekendens stævneresultater d. 26. & 27. april.

Katja og Donja har jo været til Regionsstævnet i Hammerum

De red deres første dressur på udebane. Det var LD bredde. De vandt klassen med 73,1% i LD2 og blev nr 2 i samme klasse med 72, 22% i LD1 (foto 1)

I spring om søndagen blev det til en nulrunde i LD, B0- i 2. hurtigste tid. (foto 2).

Klubben ønsker tillykke  😀


 

Påskens stævne resultater:

Katja og Donja har været i Silkeborg. Nul-runde i LC B0.

Klubben springer glad afsted med en lykønskning.


 

 20 – 3 – 14: Ryttermærkeprøve.

En flok glade beståede Ryttermærke 4 deltagere

Tillykke med de fine resultater  😀 – Det lever billedets kvalitet ikke helt op til 😳  


 

Weekendens stævne resultater d. 12. & 13. april:

Tania Christensen har været til distriktstævne i Viborg på Lou og Phalou – Tania red LA1 på Phalou til 66,4 – meget flot  😆

I LA3 red Tania til 67,9, hvilket gav en flot 3.plads 😀

Klubben skridter afsted med et STORT tillykke.


 

Weekendens stævne resultater d. 5. & 6. april:

 Helena Ejlersen og Billy Boy har lørdag d 5/4 været til distriktsstævne i Kolding Rideklub, hvor de red LB3 for kat 2+3 til 64,5%, det rakte til en 1. plads. 

Klubben siger: “Super flot & tillykke”


Mentaltrænings kursus ved Carsten Oldengaard 

(klik på siden for at se i stor )  Husk tilmelding senest 1 april 🙂 


 

Weekendens stævne resultater d. 29. & 30. marts:

Lørdag d 29/3 var Helena Ejlersen og Jo Morgan  til Regionsstævne i Ikast. De fik en 2. plads i LC3 (69,4%) og en 1. plads i LB1 (67,7%) og med de flotte resultater blev de vindere af Midi Forårscuppen (bedste samlede resultat af de to klasser). Helena Ejlersen og Billy Boy fik til samme stævne en 3. plads i LB3 (68,5%).

Katja og Donja har været til Regionsstævnet på Ikast Rideklub i denne weekend. De fik 2 nulrunder og en samlet 2.plads i Mini Cuppen.

Rebecca & Elvis vandt lørdag i fin stil LA* ved vores eget springstævne.

Josephine har også redet en flot 0-runde i LC ved stævnet i Ikast.

Sofie Bucka  deltog i samme fine stil i Lands klasserne til vores eget spring stævne hvor hun blev nr 2 i MA* lørdag og MA** søndag på hendes 1 pony Mosstown Smirnoff. 

Klubben ønsker alle STORT tillykke. 


 

Weekendens stævne resultater d. 22. & 23. marts:

 

Malou & Fire Fly har været til stævne i Hedensted lørdag, hvor det blev til en første plads i LB* – søndag var de en smut i Brande – her hev de 2. plads hjem i LB** og en flot O-runde i bedste tid ULB*.

Klubben synes det er godt gået og ønsker tillykke  😆


 

Der er nu en fast aftale om at  Stine kommer igen den 16 og 17 maj;0) 

Dressur kursus ved Stine :

Vi takker Stine Lyngsø for et fantastisk kursus. Vi glæder os til gensyn om nogle mdr.


5-2-14 – Spændende nyt fra Rytter- og Championatudvalget.

Rytterudvalget og Championatudvalget har revideret reglerne for Klubmesterskaberne og Championatet på HER. De nye regler er godkendt på bestyrelsesmødet den 20. januar 2014, og det er vores håb, at alle i klubben vil tage godt imod dem. Bestyrelsesformanden vil kort gennemgå de nye regler og tankerne bag dem på generalforsamlingen den 14. februar. I kan læse de reviderede regler og se de reviderede pointsystemer her: Regelsæt for HERs CHAMPIONAT – Regelsæt for HERs klubmesterskab for elevryttere – Regelsæt for HERs klubmesterskab for privatryttere

For at alle kan nå at være med i championatet efter de nye regler i indeværende år, kan man nå at ‘eftersende’ evt. opnåede points fra 1. januar indtil den 16. februar 2014 på mail til her.champ.point@gmail.com


Referater fra Generalforsamlingen &  Medlemsmødet:

(klik) Generalforsamling 2014

(klik igen) Medlemsmøde 14. februar 2014


Weekendens stævneresultater den 22. & 23. februar:

Josephine har været til stævne i Hammerum i lørdags.  Hun blev nr. 2 i LC 3 til 69, 2 % .

Denne her weekend er det internationale stævne Baltic Cup blevet afviklet i Flyinge i Sverige. HER pony rytter Sofie Bucka er af landstræner blevet udtaget til at deltage til stævnet   i kat. 2 pony  på hendes pony Kinea og kat.1 pony på hendes pony  Mosstown Smirnoff. Sofie har haft et fantastisk stævne og gjort det super godt på banen, da hun er kommet hjem med følgende flotte resultater fra stævnet:
Lørdag:
Der var Sofie Bucka og hendes 2 pony Kinea og 1 pony Smirnoff udtaget af Landstræneren til at spring nations springning (landshold) .  Kat. 2(115 cm) var Sofie og Kinea med til at få det helt flotte resultat i hus da hendes hold vandt …( foto 1) Sofie og Kinea var helt fantastisk springende i begge runder, men havde desværre i om spring en ærgerlig bom på sidste spring, men blev trods dette stadigvæk samlet flot nr 13. individuelt  Kat1 (125cm) på Smirnoff var Sofie igen super springende med nul fejl i hovedrunden, og en enkelt bom i om spring. Hendes hold fik en flot 3. plads, og individuelt fik Sofie en flot placering som nr 10. (foto2)
Søndag :
 Her deltog Sofie/ Kinea i Grand Prix kat.2 pony klassen (120cm) og havde en super runde indtil 3 kombinationen 10abc, hvor Sofie ikke lige var klar på at Kinea tog et stop på 10b og endte med at falde af og udgik øv øv, men Sofie ” måtte op på hesten igen ” da hun nemlig i Kat.1 ( 130cm) var med i Grand Prix kat. 1 pony på Smirnoff, og skulle for første gang til stævne springe S** altså 130 cm, kan love jer for at sommerfuglene i Sofies mave var store 🙂 . Det gjorde de HELT FANTASTISK, og havde bare en ærgerlig bom (netop på det spring Sofie var faldet af på med Kinea…) men gør det så godt i hendes S** debut, at de får en placering som nr 6.  (foto 3+4)

Klubben iler med et stort tillykke ;o)


13-2-14  Galleri fra køredagen den 8-2-14 :

Jeppe havde en fantastisk køredag sammen med Lotte 🙂  På dette her Link kan du se foto og video fra dagen – Vh Brinni


Billeder & videoer fra Fastelavnsstævnet:

Er der flere der ligger inde med billeder, så modtages og medtages de gerne ;o)

IMG_2146  fasteIMG_2146  faste 2IMG _2146 faste 3IMG _2146 faste 4

– og så har Helena Ejlersen & Billy Boy har været til distriktsstævne i ponydressur i Sportsrideklubben Thisted den 15-16 februar. Her red de bl.a. LA1 til 67,4%, hvilket rakte til en 2. plads. Stort TILLYKKE.


10-2-14  HER pony spring rytter nr. 4 til DM indendørs mesterskab 2014 :

Denne her weekend er der i Hillerød Sportsrideklub blevet afviklet DRF indendørs DM for pony spring ryttere.  HER rideklub havde Sofie Bucka og hendes kat 2 pony Kinea + kat 1 pony Mosstown Smirnoff  kvalificeret til at stille til start i disse mesterskabs klasser. Fredag stillede Sofie og hendes ponyer til start i MA* for at tjekke dagsformen og den var helt i top.  Sofie starter stævnet ud med på Kinea i MA* at blive placeret som nr. 6 og i klassen MA* for kat.1 pony, som hun sprang på Smirnoff fik hun en flot placering som nr. 4. Lørdag blev 1. afd. DM mesterskabet afviklet og det er i MA**, der er Sofie og hendes ponyer igen flyvende . Sofie og Kinea bliver placeret som nr 4 og  på Smirnoff  er Sofie super sej da de helt uventet bliver placeret som nr 5. Disse resultater giver Sofie adgang gå videre til at spring finalen om søndagen. Her  går det okay på Kinea, men som Sofie selv siger efter lidt ærgelse og skuffelse der gav 2 bomme, jeg kunne have været bedre.  Men Sofie slutter flot af med en samlet placering som nr 10 i DM mesterskabet for kat. 2 ponyer, så det må man trods alt sige er super godkendt :-).

Sofie var jo så heldig at hun fik en ny chance for at få en placering med hjem i DM finalen for kat 1 ponyer og der er Sofie og Smirnoff kort og godt HELT FANTASTISKE de slutter samlet med at få en meget flot 4 plads i det samlet mesterskab.  ( foto 1) 

HER ønsker Sofie og hende 2 ponyer stort tillykke med de flotte mesterskabs resultater 🙂  


29-1-14 Referat fra bestyrelses møde : 

Beslutningsreferat 20 01 14


   Opdaterede priser for 2014

Se de nye priser og eksempler her.  – Se bestyrelsesreferat her


 Så er der kommet oversigt over A-B & C-stævner i 2014:

STÆVNEPLAN 2014-15     samt: bestemmelser for distrikt 11-13 2013


Køredag med VKS på HER :

Kom og få en stor oplevelse at se en køredag afholdt af Vestjysk køreselskab på HER d. 8 februar 2014 🙂 Vh Brinni

(Klik på siden for at se i stor ) 


 Weekendens stævneresultater den 25. & 26. jan.

 

HER har haft ryttere til stævne i Hammerum lørdag – Josephine fik en flot 0-runde i LE og vandt i fin stil LD sammen med Goldie (Foto 1). Celina red en glimrende 2. plads hjem på Candy i LC (Foto 2) – og endelig røg Sara til tops i LB** på Willy (Foto 3)

Josephine og Goldie gentog kunststykket søndag – en 0-runde i i LE og en første plads i LD efter en sej omspringning med o fejl (foto 4 – her flankeret af hendes træner Marie)

Klubben ønsker alle STORT tillykke


Weekendens stævneresultater den 18. & 19 jan.

  

Malou & Fire Fly har været til deres første C-stævne sammen i Ikast – og det er et godt makkerpar. De klarede det nemlig så fint, at det blev til en første plads LB. (Foto 1 – det er Malou øverst ;0) )

Og så har Tania Christensen fået en førsteplads i LA2 til distriktstævne i Ringkøbing – hun red til 69,138% på hendes dressur hest Lou. (Foto 2) 

Og minsandten om ikke også Josefine har været til stævne. Hun startede i Egtved Rideklub i en Lc 2 og gjorde det så flot, at hun vandt med 67.39 %. (Foto 3)

Klubben ønsker STORT tillykke.


OBS – OBS – OBS – Nyt: Springundervisning & Ryttermærke 4

Vi har den glædelige nyhed at Sara Kroman fra nu af kommer hver torsdag og underviser enetimer. Tilmelding til enetimer skal ske på sms til Belinda på 22633142. Start beskeden med ” undervisning”. Tilmelding kan ske indtil mandag morgen. Hvis man ønsker at ride enetime hos Sara hver torsdag, kan man melde sig til fast – så skal man blot huske at melde fra dagen før ( onsdag) inden kl. 18.00, hvis man er forhindret.

Der starter et ryttemærke 4 kursus onsdag d. 15. januar kl. 19.00. prisen er 400kr pr næse. Det bliver faktureret på regningen. Tilmeldingen skal ske senest onsdag d.8. januar på sms 22633142, eller mail belinda-shaft@hotmail.com


Fra vor nye Championatspointsbestyrer har vi modtaget følgende:

Championatspoint skal indrapporteres senest 14 dage efter de er opnået for at være gyldige. For at championatsstillingen på HERs hjemmeside er ajour, annuleres opnåede points efter 14 dage, såfremt de ikke er indrappoterede inden da. BEMÆRK at systemet med at udfylde og smide sedler med championatspoint i postkassen ved kontoret ophører i forbindelse med opstart at championatet for 2014 for at lette administrationen af points og sikre at alle points registreres korrekt og rettidigt. Indrapportering af points skal fra dd. (17-12-2013) ske via mail til her.champ.point@gmail.com med oplysning om dato, rideklub, diciplin (spring/dressur, pony/hest) stævnetype (a-, b-, c-, d-, e- stævner), klasse, placering og antal opnåede point.  

.


Staldtelefon
Send en SMS til staldpersonalet på tlf 23 74 75 24. I akutte tilfælde kontaktes den daglige ledelse direkte.
Find os Facebook
Herning Rideklub (side med begivenheder fra klubben) Herning Rideklub (lukket gruppe for aktive medlemmer af klubben) Opstalder på Herning Rideklub (lukket gruppe for opstaldere i klubben)
Sponsorer:

Café Fry

Companys

Danske Bank

harald nyborg

JYSK

Lindvigs Blomster

McDonald's

Miljø Foder

Sparekassen Kronjylland

Bilka

Herning Rideklubs Venner

Alm. Brand

Din lokale tømrer

Textile Logistics

Soulmate

HS HESTEPRAKSIS

Glarmester Lenz

Lind EL Teknik

Vistisen+Lunde

Miljøfoder

Bjarne Nielsen

Lind Blik & VVS

Alpi Air & Sea

Arne Poulsen

Lind Tømrer

JBS

Nermi

Selmer Transport